FDA a aprobat 33 de teste de diagnostic pentru COVID-19! Din 300 de dezvoltatori

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Rezultate analize
Rezultate analize

FDA (Administrația Americană pentru Medicamente și Alimente) a dat autorizații de utilizare de urgență pentru 33 de teste de diagnostic pentru COVID-19. Toate se fac in vitro.

De la declanșarea pandemiei COVID-19, FDA a lucrat cu peste 300 de dezvoltatori care au spus că vor depune cereri de autorizare de utilizare de urgență (EUA) pentru teste care detectează noul coronavirus.

Până în prezent, 33 de astfel de autorizații au fost emise pentru teste de diagnostic pentru COVID-19. (Lista testelor aprobate, aici)

De asemenea, peste 170 de laboratoare au început testarea în SUA în conformitate cu politicile naționale stabilite pentru COVID-19.

Până acum, însă, FDA nu a autorizat niciun test care să fie disponibil pentru a fi achiziționat de publicul larg și făcut la dimiciliu. Toate testele aprobate se fac în laboratoare, in vitro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel