Florin Cîțu, anunț în contextul COVID: Pe 1 iunie revenim la normalitate

Premierul României, Florin Cîțu, a dezvăluit, luni, 5 aprilie, când vom reveni la o viață normală. 

"Cerusem o analiză care să ia în calcul și contextul, pentru că suntem în perioada de Paști, știm foarte bine că în perioada sărbătorilor se mai adună altele. De aceea analiza durează mai mult, dar vom avea și acea analiză, să înțelegem implicațiile măsurilor pe care le-am luat în ultima perioadă.

Astăzi, voi anunța constituirea unui comitet interministerial, prin decizia premierului, sub coordonarea premierului, care să asigure de la 1 iunie revenirea la normalitate a României!", a spus Florin Cîțu.

"Campania de vaccinare, sunt două luni importante pentru noi, aprilie și mai, vom avea aproape 8,3 milioane de doze care intră în România. La finalul lunii mai, în cel mai pesimist scenariu, vom avea 5 milioane de persoane vaccinate. În scenariul optimist, am avea 6,3 milioane de persoane vaccinate.", a precizat premierul. 

"Avem nevoie să arătăm românilor momentul când vom reveni la normalitate. 1 iunie e primul pas și trebuie pregătit. Totul depinde de campania de vaccinare.", a zis ministrul Florin CÎțu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel