Florin Cîțu are trei consilieri onorifici care vin din Ministerul Sănătății: Doi foști miniștri și un fost secretar de stat

Dana Lascu / 09 sep 2021 / 22:44
Florin Cîți și cei trei consilieri onorifici care vin din Sănătate: Victor Costache (dreapta sus), Nelu Tătaru (centru) și Horațiu  Moldovan (dreapta jos)
Florin Cîți și cei trei consilieri onorifici care vin din Sănătate: Victor Costache (dreapta sus), Nelu Tătaru (centru) și Horațiu Moldovan (dreapta jos)

Premierul Florin Cîțu și-a mai numit, joi, doi consilieri onorifici. Ambii au deținut funcții înalte la Ministerul Sănătății. În afară de aceștia, însă, premierul mai are un fost ministru al Sănătății pe post de consilier onorific. 

Premierul Florin Cîțu a „reciclat” trei dintre demnitarii care au deținut funcții importante în MInisterul Sănătății, din noiembrie 2019 încoace. 

Joi, șeful Guvernului a decis acordarea calității de consilier onorific al prim-ministrului lui Nelu Tătaru. Acesta a fost ministru al Sănătății din 26 martie 2020 până la 23 decembrie 2020. 

Tot joi, Florin Cîțu i-a acordat calitatea de consilier onorific al premierului și lui Horațiu Moldovan, care a fost secretar de stat în Ministrul Sănătății din noiembrie 2019 până în decembrie 2020.

În afară de aceștia, din februarie anul curent, Florin Cîțu îl are consilier onorific și pe un alt fost ministru al Sănătății, Victor Costache. Acesta a  deținut funcția de ministru în perioada 4 noiembrie 2019 - 26 martie 2020, și a fost pus în funcție de PNL. 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy