Focar de coronavirus la un cămin de persoane cu dizabilități, la Galați

Adisa Codruț |
Data publicării:
Test coronavirus    Foto: pexels.com
Test coronavirus Foto: pexels.com

Un nou focar de infecție cu coronavirus a fost depistat la un cămin de persoane cu dizabilități din Galați, unde aproape jumătate din personal a fost confirmat pozitiv la testele COVID-19. 

Este vorba de un focar izbucnit la un cămin pentru persoane cu dizabilităţi unde sunt internate persoane cu vârsta în 18 și 40 de ani, foști beneficiari ai Direcției pentru Protecția Copilului, dar care au rămas într-un cămin al statului fiindcă sunt cu diverse afecțiuni încadrate cu grad de handicap. Practic, este vorba de foști copii din orfelinate. 

Până în acest moment, 20 dintre cei 51 de angajați ai centrului a fost confirmați pozitivi la testele de Covid-19, arată Antena 3. Pentru alți 16 testele sunt negative. Toți cei internați sunt testați și cel mai probabil că centrul va intra în carantină. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel