Fostul manechin Andrei Baciu, secretar de stat la Ministerul Sănătății

Dana Lascu |
Data publicării:
Andrei Baciu. Foto: Facebook
Andrei Baciu. Foto: Facebook

Ministrul Sănătății, Victor Costache, are de astăzi doi noi secretari de stat, dintre care unul este fostul fotomodel Romică Andrei Baciu, cel pe care Dacian Cioloș încercase, la sfârșitul lui 2015, să-l facă ministru în primul său Guvern.

După ce fostul premier tehnocrat Dacian Cioloș încercase să-l pună chiar ministru al Sănătății la sfârșitul lui 2015, când își forma primul Guvern, dar l-a retras rapid înainte de învestire, fostul fotomodel Romică Andrei Baciu a fost demit prin Decizie publicată deja în Monitorul Oficial, secretar de stat în Ministerul Sănătății.

Cioloș renunțase la candidatura sa după ce pe Facebook au fost publicate fotografii în care Andrei Baciu apărea în lenjerie intimă. Mai mult, lumea medicală se revoltase la momentul respectiv, spunând că un Minister ca cel al Sănătății nu poate fi condus de un tânăr care nici măcar nu și-a terminat rezidențiatul și care nu are experiența necesară să țină frâiele istituției de care depinde sănătatea românilor.

Dacian Cioloș îl prezenta, la momentul respectiv, pe Andrei Baciu ca fiind un "tânăr medic chirurg, cu experiență în străinătate, dar și experiență în managementul spitalicesc". Întreaga poveste pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel