Furnizori de servicii, medicamente și dispozitive medicale: contracte pe 2 ani cu CJAS Caraș-Severin

Adisa Codruț / 12 aug 2019 / 16:46
Medicamente
Medicamente

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Caraş-Severin a încheiat contractarea furnizorilor de servicii, medicamente şi dispozitive medicale. Normele de aplicare a contractului-cadru sunt valabile 2 ani.

Caraș-Severin, furnizori. ”Putem spune că am încheiat cu succes o contractare care a adus şi o premieră în procedura propriu-zisă, în sensul că s-au prelungit normele de aplicare a contractului-cadru, doi ani consecutivi. Din prima zi a lunii august se asigură continuitatea la ceea ce înseamnă componentele amintite", declară preşedintele-director general al Casei de Asigurări de Sănătate Caraş-Severin, medicul Gheorghe Stoichescu, citat de Agerpres.

Potrivit acestuia nu sunt modificări substanţiale privind normele de aplicare a contractului - cadru, dar nici legat furnizorii. Nouă noi furnizori de dispozitive medicale au solicitat intrarea în contract cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Caraş-Severin.

Zilele următoare vor avea loc întâlniri cu furnizorii aflaţi în contract pentru eliminarea unor eventuale sincope în ceea ce priveşte procedurile de lucru apărute în practica medicală şi armonizarea cu prevederile normative apărute pe parcursul derulării contractelor.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy