Primele suspiciuni de rujeolă din Caraș-Severin

Adisa Codruț |
Data publicării:
Vaccin
Vaccin

Reprezentanții Direcţiei de Sănătate Publică Caraș-Severin spun că în județ au apărut primele cazuri de suspiciune de rujeolă din acest an.

Suspiciuni, Caraș-Severin. "Avem 14 cazuri de suspiciune de rujeolă, din care cinci au fost confirmate de analizele efectuate în laborator. Pacienţii sunt cu vârste cuprinse între 17 şi 35 de ani, iar copiii, între unu şi trei ani. Aceştia provin din localităţile Valea Bolvaşniţei, Bogâltin, Globurău, Eftimie Murgu, Mehadia, Reşiţa, Topleţ şi Zlagna", a declarat marţi, 30 iulie, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică din Caraş-Severin, Daniel Botgros, citat de Agerpres.

Momentan, în stocurile DSP Caraş-Severin există 2.114 doze de vaccin ROR. Suficiente, susține Botgros. 1.988 de copii au fost vaccinați până acum.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel