Guvernul s-a răzgândit. Nicio persoană infectată asimptomatică nu stă acasă. Băgați toți în carantină

Adisa Codruț / 16 apr 2020 / 14:34
Coronavirus, infecție
Coronavirus, infecție

Ministerul Sănătăţii anunţă schimbarea ordinului care reglementează măsurile de carantină pentru persoanele venite din afara ţării.

La nici 24 ore după ce a anunțat ordinul care reglementează măsurile de carantină pentru persoanele venite din afara ţării, Grupul de Comunicare Strategică revine și anunță schimbarea ordinului.

"Ordinul nr 622/15.04.2020 care stabilește anumite completări în instituirea măsurilor de carantină pentru persoanele care vin din afara țării, în contextul COVID 19, a fost modificat.

Modificarea actului normativ constă în eliminarea articolului care prevedea că persoanele testate pozitiv cu noul coronavirus, dar care nu au simptome (asimptomatice), pot fi plasate în carantină la domiciliu.
Modificarea Ordinului va fi publicată astăzi in Monitorul Oficial", transmite Grupul de Comunicare Strategica.

Nicio persoană pozitivă nu este tratată la domiciliu, în această fază

"Conform noilor modificări, în carantină la domiciliu pot fi plasate persoane din zone roșii dacă sunt asimptomatice, s-au depășit toate capacitățile de cazare si pe baza unei declarații pe propria răspundere că au condiții de separare completa de restul membrilor familiei", explică CGS.

 

Articole Recomandate

LIDOCAINUM - prospect

24 ian, 21:44
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.201
YesMy