Horoscop. 10 lucruri mai puțin știute despre bărbații Capricorn

Angela Sabău |
Data publicării:

Horoscop. Capricornul este un semn zodiacal guvernat de Saturn, planeta limitelor, a lecțiilor karmice și a sincronizării divine. Capricornul tinde să fie încăpățânat, serios și cinic.

1. Un bărbat Capricorn se ia în serios.

Capricornii sunt oameni de încredere, ceea ce înseamnă că se țin la standarde înalte. Nu contează dacă îi promit ceva unui prieten sau dacă vor să facă mai mult efort într-o relație; dacă se întâmplă ceva neașteptat, pot fi duri cu ei înșiși.

Nu o lua personal dacă simte că a eșuat; el vrea doar să facă lucrurile bine de prima dată.

2. Îi place să fie admirat pentru caracterul său practic.

Unul dintre cele mai mari puncte forte ale Capricornului este abilitatea lor de a fi cumpătați în majoritatea situațiilor, chiar și atunci când respectivele situații pot fi stresante. Este un lucru ca ei să știe cât de pragmatici pot fi, dar dacă îți faci timp să menționezi cât de mult apreciezi sensibilitatea, el va ține cont de asta. 

3. Bărbații Capricorn au tendința de a fi responsabili în relațiile lor. 

Capricornii sunt persoane simple, ceea ce îi face să fie niște parteneri grozavi. Dar ceea ce îi face să fie o alegere și mai bună este atitudinea lor responsabilă. Fie că ești practică, așa cum este el, fie că ești mai mult un spirit liber, te poți baza întotdeauna pe el să ia decizii bune. Pune asta pe seama naturii sale analitice.

4. Bărbații Capricorn sunt cunoscuți pentru că sunt atotștiutori.

Capricornii sunt inteligenți, dar acest fapt li se poate urca la cap destul de repede. Ar putea părea drăguț la început când se comportă ca și cum ar ști totul, dar poate deveni iritant. 

5. Bărbații Capricorn au o relație de dragoste-ură cu aproape orice.

Capricornii au personalități intense. Într-o săptămână iubesc ceva, iar săptămâna următoare nu mai vor să aibă nimic de-a face cu acel lucru... până când o fac din nou. Acest lucru poate fi extrem de enervant dacă încerci să îl cunoști sau chiar dacă încerci să alegi un cadou de ziua lui. Cine știe ce îi va plăcea când va veni în sfârșit ziua cea mare.

Citește continuarea pe Spectacola și află alte lucruri maiu puțin știute despre nativii din Capricorn.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel