Horoscop 12-18 iulie. Zodia care muncește prea mult și ar fi bine să mai delege din responsabilități

Adisa Codruț |
Data publicării:
Ascendentul, horoscop
Ascendentul, horoscop

Horoscop 12-18 iulie. Astrologul DC News, Daniela Simulescu, spune că nativii unei zodii vor trebui să o lase mai ușor cu munca în perioada 12-18 iulie.

Horoscop 12-18 iulie. Astrologul DC News Daniela Simulescu spune că urmează o săptămână în care o zodie ar trebui să renunțe la unele responsabilități.

”Venus și Marte sunt în casa a XII-a, în opoziție cu Saturn din casa a VI-a vă atrag atenția să munciți mai puțin, fără frică. Sunt multe pe umerii voștri și nu vreți să renunțați. Pentru voi, ar fi sfârșitul lumii să credeți că ați greșit, dar trebuie să învățați să delegați munca, să mai lăsați din proiectele pe care le aveți. Munciți prea mult. Perioada asta e bună pentru retragere.

Aveți puțină grijă de voi. Venus - Marte se petrece în casa a XII-a. Teoretic, are legătură cu sănătatea, cu inamicii. S-ar putea să fie niște invidii, niște persoane care nu sunt chiar de acord cu tot ceea ce propuneți, dar trece, nu ar fi nici prima, nici ultima dată. Cu Mercur în casa a XI-a, cereți ajutorul celorlalți, duceți-vă către ei, îndrăzniți, așa, umil, cum știți s-o faceți, modest, dar cereți ajutorul”, spune astrologul DCNews, Daniela Simulescu, pentru nativii zodiei Fecioară și pentru cu ascendent în Fecioară, potrivit DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel