Horoscop 14 august. Două zodii care trebuie să-și controleze emoțiile. Să nu ia lucrurile prea în serios

Adisa Codruț |
Data publicării:

Horoscop 14 august. Leii își dedică sâmbăta asta familiei, Scorpionii sunt plini de îndoieli.

Horoscop 14 august. Previziunile astrologului: 

Taur - Iubitul sau mama / tatăl, ce să alegeţi? Aceasta va fi întrebarea pe care o veți pune pe parcursul zilei. Îți vei spune de ce nu le poți alege pe amândouă. Este amuzant, dar vă este greu să vă imaginaţi cum. Părinții, au o influență foarte mare asupra dumneavoastră. Încercați să rupeți puțin legătura.

Rac - De-a lungul zilei de astăzi, veți începe să înțelegeți ce doriți cu adevărat. S-ar putea ca noile povești de dragoste să vină să te stimuleze, ceea ce nu dă greș niciodată să-ți dea un impuls de energie. Un sfat, dacă puteți, încercați de data aceasta să rămâneți la un singur proiect și să ajungeți la final.

Leu - Aceasta va fi o zi pe care ar trebui să o dedici copiilor tăi sau partenerului tău. Da, dar s-ar putea spune, de asemenea, că nu ai avut încă timp sau ocazie să o faci. Oricum ar fi, cel mai probabil lucru este că astăzi vă veți simți chiar obosiți și probabil din această cauză ați putea fiți puțin tensionați. Se pare că ar trebui să luați unele decizii.

Fecioară - Există momente în care puterea de clarviziune pe care o dețineți devine impresionantă, deoarece arată că aveți o mulțime de scadențe. Nu visați, ci mai degrabă, dimpotrivă, vă gândiți doar la lucruri realizabile și, în plus, vă este destul de dificil să vă mișcați în domeniul ambiguității. Dacă în prezent aveți o aventură romantică, aceasta este o zi minunată pentru a alte lucruri de la relație. Așa că nu fiți prea rece.

Balanţă - În acest moment este posibil să fiți scufundați într-un fel de tulburări emoționale semnificative. De exemplu, doriți din ce în ce mai mult să faceți schimb de idei profunde și personale cu partenerul dvs. și ar trebui să constatați că puneți din ce în ce mai multă presiune asupra acestor probleme. Adevărul este că astăzi ar trebui să așteptați înainte de a lua măsuri. Vreți să acționați și știți că va fi furie sau fugă. Prin urmare, se anticipează tensiuni. Simțiți-vă liber să vă exprimați clar. 

Scorpion - De-a lungul acestei zile oarecum tensionate, s-ar putea să vă aflați cufundați într-o mare de îndoieli. Ar putea fi ceva de genul să ascundeți adevărul sau să-l spuneți. Fără ezitare ar trebui să alegeți să renunțați la ceea ce purtați în inimă, deoarece pozițiile actuale vă vor ajuta să poziționați lucrurile într-un mod care să nu fie șocant, ci mai degrabă convingător.

Vărsător - Astăzi, poate fi dificil pentru dumneavoastră să vă țineți picioarele pe pământ cu toate emoțiile. Ar trebui să încercați să nu luați lucrurile prea în serios. Este cel mai bun mod de a evita să fiți copleșiți de îndoieli. Ar trebui să acționați cu pasiunea care vă caracterizează și să vă concentrați pe toate joburile care necesită un fel de cercetare. Probabil că veți primi câteva informații dintr-o sursă neașteptată, arată Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel