Horoscop 14 mai. Zodiile care fac bani

Florina Pop |
Data publicării:
Zodia care are azi noroc cu banii. Foto: Pixabay
Zodia care are azi noroc cu banii. Foto: Pixabay

Horoscop 14 mai.  Capricornii dau dovadă de o mare putere de concentrare.

Horoscop 14 mai:

Berbec - O sarcină pe care o faceți de ceva timp va începe să dea roade. Intuiția vă aduce oportunități de câștig financiar. Nu vă neglijați, totuși, nevoile sociale şi spirituale în goana după câștig.

Gemeni - Sociabilitatea dumneavoastră va fi de o mare valoare pentru munca pe care o practicați. Veți avea noroc și veți beneficia de sprijin financiar pentru un proiect. Vei fi mulțumit de progresul făcut. Iar dacă nu veţi fi, veţi păstra rezerve de energie şi entuziasm şi pentru perioada următoare.

Capricorn - Puterea crescută de concentrare, de care dați dovadă astăzi, vă va aduce realizări în plan intelectual. În plus, ziua se arată fastă în plan social, unde veţi face o excelentă impresie. În dragoste, astrele vă avertizează că sub efectul lui Pluto, retrograd în semnul nativilor, dar şi sub influența conjugată a lui Jupiter şi a lui Saturn, retrograd în Peşti, orice se poate întâmpla. Lăsaţi inima să decidă! În ceea ce privește finanțele, a venit momentul să vă multiplicați resursele însă s-ar putea să nu fie uşor.

Peşti - Nativii primesc vești bune de departe. Dacă primiți invitații, acceptați-le. Astrele prevăd momente de bucurie în compania prietenilor. În plan bugetar-financiar, scăpați cu bine din problemele amânate până în prezent şi urmează o etapă de creștere, care vă va ajuta să lichidați restanțele. 

Restul previziunilor le puteți citi pe Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel