Horoscop 14 octombrie. Zodiile care dedică mai mult timp familiei

Adisa Codruț |
Data publicării:
Mâini. Foto: Pixabay
Mâini. Foto: Pixabay

Horoscop 14 octombrie. Balanțele vor avea parte de un timp minunat, Scorpionii se dedică familiei.

Horoscop 14 octombrie. Previziunile astrologului:

Taur - Nativii sunt recunoscuți pentru faptul că se țin de cuvânt, atât în viața personală cât și în viața personală, însă energia lui Uranus vă inspiră o schimbare interioară. Nu e nimic rău dacă apare puțin haos, așa că puteți să îi dați curs. La muncă, pe măsură ce vă concentrați ambițiile pe sarcinile zilnice, încep să apară și oportunitățile în carieră. Muncă în plus făcută astăzi își va arăta roadele mai târziu. În dragoste, astrele spun că e o zi bună să filtrați sau, și mai bine, să flirteze cineva cu dumneavoastră.

Rac - Uitați-vă bine la ceea ce semnele pe care le primiți de la persoane și la cum reacționați în consecință. Cerul de joi vă încurajează să vă scufundați în propriile emoții și să le lăsați să vă ghideze astăzi. Este o zi ideală pentru tot ce ține de partea spirituală și dezvoltarea personală. Pătratul Lunii cu Uranus, care își schimbă cursul mai târziu, poate oferi informații clare asupra grupurilor de prieteni sau angajamentelor comunității.

Leu - Concentrați-vă asupra persoanelor importante din viața dvs. Peisajul cosmic de joi găsește luna mărșăluind prin Vărsătorul care caută soluții, ajutându-vă să vă echilibrați nivelurile actuale de oferire și preluare în parteneriatele dvs. Petreceți ceva timp aprofundând aceste conexiuni atât de importante - fie că sunt prietenii, iubiți sau aliați. Mai târziu, pătratul Lunii cu Uranus poate aduce o schimbare de ritm pozitivă în ceea ce privește cariera.

Balanță - Universul vă testează abilitatea de a judeca într-o multitudine de situații, dragi Balanțe! În ciuda stresului și anduranței, veți descoperi că aveți parte de un timp minunat. Ziua de azi vă încurajează să priviți spre partea luminoasă a lucrurilor, spre ceea ce vă bucură, mai mult decât spre ceea ce vă împovărează. Astrele vă sunt favorabile și în relațiile amoroase. Succes!

Scorpion - E ok ca astăzi să împrumutați ceva de pe Pământ și să duceți în cer. Sunteți deosebit de sensibili și dedicați familiei și celor apropiați, astăzi. Stați departe de mulțime, închideți-vă telefonul, faceți-vă poftele culinare și, în general, relaxați-vă! O zi potrivită să avansați în relația cu partenerul.

Săgetător - Lucrurile cu siguranță s-au schimbat în modul vostru de abordare a muncii. Sunteți mai înclinați să acordați timp vieții de familie. Găsiți mai ușor acum echilibrul între stres și relaxare. Vă ascultați și vocea inimii nu numai pe cea a minții. Alte noi schimbări vă așteaptă la orizont, deci pregătiți-vă!

Vărsător - Ar fi bine să fiți mai blânzi cu propria persoană. În plus, aveți tendința de a plasa logica înainte de toate și trebuie să vă amintiți că sunteți doar oameni. Aveți nevoie să vă răsfățați, să vă îngrijiți de starea de sănătate și simțiți nevoia de independență. Pot să apară schimbă acasă, potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel