Horoscop 19 mai. Astrologul Daniela Simulescu: Vorbele și acțiunile noastre vor avea de fiecare dată mai multe sensuri

DCMedical Team |
Data publicării:
Ascendentul, horoscop
Ascendentul, horoscop

Horoscop 19 mai. În perioada 30 mai-23 iunie, Mercur va retrogada în zodia Gemenilor.

În intervalul 30 mai - 23 iunie 2021, Mercur va retrograda în semnul Gemenilor. ”Vorbele și acțiunile noastre vor avea de fiecare mai multe sensuri”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DC News. ”Vom fi tentați să credem ce ni se spune, însă va fi nevoie să căutăm argumente”, a adăugat astrologul.

Previziunile astrologului DC News, Daniela Simulescu:

Berbec - Vei avea tendința să te plângi prea mult de orice. Mai ales de ce nu îți iese din prima. Colegii nu vor fi de acord cu victimizarea ta și te vor evita.

Taur - Este posibil ca încăpățânarea să fie la cote maxime. Și asta pentru că ai multe frici. Vei ține cu dinții de absolut tot. Astfel vei întârzia intenționat niște proiecte.

Gemeni - Mercur se apropie ușor ușor de faza retrogradării. Vei observa că se încurcă planurile, că apar întârzieri și că ești total neputincios în momentele provocatoare.

Rac - O parte din tine este activată de Marte, care își dorește acțiune. Dar cealaltă parte, care depinde mult de Venus și Mercur, te face să gândești prea mult.

Leu - Va trebui să fii mai atent la modul în care comunici cu șefii sau persoanele cu autoritate. Orice gest rebel va fi imediat apostrofat.

Restul previziunilor le puteți citi pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel