HOROSCOP 24 mai. Zodia care este în mare formă săptămâna asta

Florina Pop / 24 mai 2021 / 16:45
Daniela Simulescu, astrologul DC News
Daniela Simulescu, astrologul DC News

Horoscop 24 mai. Prima eclipsă a anului va avea loc pe 26 mai. 

Horoscop 24 mai. Astrologul DC News Daniela Simulescu spune că săptămâna asta va fi una foarte importantă pentru nativii unei anumite zodii.

”Sunteți protagoniștii acestei săptămâni! Voi acționați într-un mare fel! Veți primi tot felul de complimente, lumea vă scoate din râncezeală. Stimulul nu vine din înăuntru, ci de la ceilalți. La voi, eclipsa de pe 26 mai se petrece în Casa 7, ceea ce înseamnă că vor fi discuții legate de relații. Mergem sau nu înainte? Facem sau nu? Plecăm sau nu? Luăm o pauză sau nu? Stăm separați? Vedeți ce și cum se întâmplă. Se mai produc rupturi, dar pot fi reluate pe urmă. Decizia nu va fi foarte sigură. Profesional, băgați cărbuni! Asumați-vă proiecte, fiți mai responsabili. Dacă vă treziți dintr-o dată cu un proiect, arătați-vă mușchii!”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews, despre Gemeni și cei cu ascendent în această zodie, potrivit DC News

To săptămâna asta, pe 26 mai va avea loc prima eclipsă a anului 2021: eclipsă totală de lună, în Săgetător. Iar acest eveniment astral, explică astrologul DC News, înseamnă: ”Aspectele momentului conduc la o luptă între ce știm și ce credem, între prejudecăți și toleranță. Și cum Neptun va fi conjunct cu descendentul lunii pline, vă recomand să folosiți această perioadă pentru a accepta că există diversitate pe această planetă”.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy