HOROSCOP 25 mai: Berbec, Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești. Zodiile care marți sunt nesperat de NOROCOASE

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Zodiile norocoase. Foto: Pixabay
Zodiile norocoase. Foto: Pixabay

HOROSCOP 25 mai: Peste unele zodii astăzi dă norocul, la propriu și la figurat. Vor avea o zi cu n-au mai avut de mult tip încoace. Iată care sunt acestea

HOROSCOP 25 mai: 

BERBEC

Berbecii sunt în mare formă și puși pe fapte mari. Vor să rezolve probleme administrative, care necesită acte, calcule sau timp pierdut pe drumuri, pentru ca apoi să investească toată energia rămasă în pasiunea lor - fie că e un hobby sau o persoană.

GEMENI

Gemenii au o discuție foarte importantă cu o femeie și vor culege laude pentru acest lucru. Iar la pachet va veni și o lecție importantă de viață, care le va prinde foarte bine pe viitor. Așadar, o zi în care toate par a merge ca pe roate.

FECIOARĂ

Fecioarele sunt norocoasele zodiacului. Toate planurile făcute la începutul anului încep să se concretizeze și vedeți, în sfârșit, roadele eforturilor voastre. Abia acum începeți să vă gândiți și la relaxare, la posibilitatea unei vacanțe mai lungi, în afara țării. Sunteți plini de energie pozitivă și îi molipsiți și pe cei din jur.

SĂGETĂTOR

Pentru Săgetători, cerul este limita astăzi. Căutați să acționați după un plan bine pus la punct și să vă acordați timp necesar pentru a acționat în ritmul propriu. Nu e cazul să vă grăbiți și să luați decizii pripite pentru că ar fi păcat de munca depusă până acum, notează ObservatorNews.ro.

PEȘTI

Vești bune pentru Pești în această zi. Începe o nouă aventură pentru nativii din această zodie. Ar putea fi și aici vorba de un drum, către o vacanță sau către o destinație cu noi provocări. Sau ar putea fi vorba despre un job nou, un job care să le reenergizeze viața.

Ce zodii vor avea nervi sau vor avea ghinion, aflați AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel