Horoscop 29 decembrie 2021: zodiile care sunt cele mai favorizate de astre, astăzi

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop
Horoscop

Iată horoscopul zilei de 29 decembrie 2021 pentru toate semnele zodiacale!

Berbec

Berbecii vor fi mult mai realiști, aceștia încep să vadă adevărul și să pună la îndoială anumite lucruri în care au crezut ceva timp. 

Acești nativi au tot felul de revelații, la final de an. Însă, informațiile pe care le descoperă îi vor ajuta foarte mult.

Taur

Taurii conștientizează mai bine anumite situații spre final de an. Astfel, vor învăța cum să abordeze anumite probleme fără să fie arătați cu degetul. Totodată, comunică mai bine datorită tranzitului jupiterian și devin mai vocali.

Gemeni

Nativii gemeni trebuie să ia câteva decizii în planul amoros. O situație imprevizibilă în viața personală poate afecta climatul de la locul de muncă. Le este indicat să se hotărască pe ce drum vor s-o ia din 29 decembrie înainte. Nu le pot avea pe toate, deci trebuie să renunțe la ceva.

Rac

Racii îți folosesc strategiile bine puse la punct pentru a le atrage atenția celor din jur. Sunt puși pe fapte mari și impresionează prin ideile lor. Au un sfârșit de an foarte bun pe plan sentimental.

Leu

Leii îți fac planuri mari și nu vo  să dezvăluie nimic. Jupiter le aduce multe idei îndrăznețe. Și n-ar fi rău să se consulte și cu cei din jur, mai ales că multe din deciziile lor i-ar putea afecta.

Fecioara

Fecioarele vor fi mai curajoase decât de obicei și spun tot ce au pe suflet fără să mai țină cont de părerile altora. Vor să se elibereze de anumite lucruri și preferă să nu mai trăiască în minciună, orice ar presupune asta pentru ele de acum înainte. 

Balanță

Balanțele au de rezolvat o mulțime de probleme cu care se confruntă, mai ales chestiuni casnice. Pentru nativii de aer, totul poate căpăta un cu totul alt sens spre final de an.

Scorpion

Nativii scorpion renunță la anumite mofturi și cad la pace cu persoane pe care până acum nu le-au suferit. Dau semne de înțelepciune.

Săgetător

Săgetătorii au multe de rezolvat și vor reuși în tot ceea ce își propun, însă trebuie să scape de tendința de a controla totul. Au nevoie de spațiu pentru a se manifesta, însă ar fi bine să țină cont și de sensibilitățile celor din jur.

Capricorn

Capricornii au tendința de a controla totul în această zi. Acest comportament nu poate fi tolerat la nesfârșit de cei din jur. Trebuie să lase puțin garda jos, notează stirilekanald.ro.

Vărsător

Cu ajutorul acestui tranzit, vărsătorii au parte de lucruri bune și vor încheia anul pe pace și iubire. Sunt pe karmă pozitivă din 29 decembrie până la începutul lunii mai 2022. Au numai de câștigat la toate capitolele, dacă nu se grăbesc foarte tare. 

Pești

Peștii încep să recunoască anumite greșeli pe care le-au făcut până acum pe plan amoros, însă își mențin în continuare deciziile luate, chiar dacă nu sunt tocmai bune. Finalul de an poate aduce o despărțire dureroasă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel