Horoscop 8 iulie. Zodia care azi trebuie să fie mai pragmatică

Adisa Codruț |
Data publicării:

Horoscop 8 iulie. Taurii au senzația că oamenii din jur vor ca ei să se schimbe, Leii trag de ei.

Horoscop 8 iulie. Previziunile astrologului DC News Daniela Simulescu:

TAUR - Deși senzația va fi că oamenii dragi vor să vă facă să vă schimbați, în mod normal nu ar trebui să vă afecteze, dar dacă ceva din comportamentul vă spune că nu sunteți bun, înseamnă că e ceva pe dinăuntru. Țipă acolo și zice: Bă, oamenii ăștia poate au dreptate, poate ar trebui să mă schimb. Nu e bine cum sunt. Poate nu e ok, poate emoțiile mele, poate cum mă îmbrac, poate cum ies în lume. E ca și cum nu vă găsiți locul azi. E doar așa, o senzație, nu trebuie să și luați decizii importante astăzi.

LEU - Venus este în semnul vostru. Păi cine mai este ca voi astăzi? Nimeni. Un singur lucru, e bună lauda astăzi, dar vedeți unde o trimiteți, mai ales la nivel profesional. Cu cine vreți să vă lăudați, de ce vreți să vă lăudați, adică ieșiți în față, dar nu exagerați pentru că consumați benzina degeaba. Oamenii au treabă, nu vor sta să se uite la voi. Trageți de voi, e ca și cum sentimentul că nu vă găsiți locul, vă provoacă să îl găsiți undeva. Nu îl veți găsi, e doar o chestie în interiorul vostru. În rest, Venus în semnul vostru, foarte bun la flirtat, la cochetat, la din astea.

FECIOARĂ - Nu dați vrabia din mână pentru cioara de pe gard. Astăzi asta să nu faceți. Adică să nu renunțați la ceva pentru că nu vă convine pe moment pentru o chestie care acum pare mai bună. Astăzi evitați chestia asta, încă de când vă treziți dimineața. Încercați să fiți mai pragmatici. E puțin mai greu astăzi, dar nu imposibil.  

SCORPION - O zi foarte bună din punct de vedere profesional, cu o mică criză relațională, între ghilimele, cu Uranus în casa a VII-a, cu Venus, partenerul se supără, partenerului îi trece, partenerul vă iartă. Dar la serviciu, Venus, primind acest careu de la Uranus, vă face să optimizați, să eficientizați, să găsiți ceva ce alții nu au găsit, să ziceți „măi, am observat următorul lucru...oamenii în ultimul timp fac chestia asta, am putea să folosim informația aceasta”. Nu vă iese neapărat astăzi planul , dar important este să spuneți ceva diferit față de ceilalți. 

SĂGETĂTOR - Astăzi dacă sunteți în vacanță, ziua nu prea vă este pe plac. V-ați aștepta să mai stați puțin pe plajă, să mai beți un cocktail, să vă relaxați, dar la terasă se întârzie, pe plajă nu e șezlong, apar tot felul de situații din acestea care să vă provoace și nu neapărat în vacanță, dacă plecați undeva astăzi, cu mașina, cu alte mijloace, aveți grijă să fie totul pregătit și să aveți foarte multă răbdare. 

CAPRICORN - Dacă vreți să faceți o investiție, dacă vreți să puneți bani cu cineva și să achiziționați ceva sau să obțineți un credit, să obțineți niște fonduri, să aveți în vedere faptul că lucrurile nu sunt așa cum vă așteptați și că lucrurile s-ar putea să întârzie, s-ar putea să dureze mai mult, voi nu știți niște proceduri, trebuie să le căutați, să le învățați, nu vă așteptați ca lucrurile să decurgă așa de la sine. Nimic în viața asta nu decurge de la sine. 

Restul previziunilor le puteți citi AICI și AICI.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel