HOROSCOP DRAGOSTE - iulie 2021: Cine se îndrăgostește, cine se desparte și pentru cine bat clopotele de nuntă

Adisa Codruț |
Data publicării:

HOROSCOP DRAGOSTE - Luna Iulie 2021 se anunță cu evenimente majore pentru toate zodiile: pentru unii vor fi evenimente fericite, pentru alții însă... va fi furtună. 

HOROSCOP DRAGOSTE - iulie 2021: 

Cel mai mare eveniment este sincronizarea dintre Marte și Venus pe data de 13 iulie. Aceste planete pun accentul pe relații și întâlniri, ceea ce face ca acesta să fie momentul perfect pentru a intra într-o nouă poveste de dragoste. 

Dacă ești singur vei avea o mulțime de oportunități de a întâlni pe cineva. Conexiunea Marte-Venus te va împinge să te duci după cine îți dorești, când îți dorești.
Și o veste bonus: Universul are mai multe surprize luna aceasta. Iată ce se mai întâmplă în luna iulie, potrivit lui Donna Page, astrolog profesionist și consultant în psihologie, citată de Spectacola.ro.

BERBEC (21 MARTIE - 19 APRILIE)

Sunt unele luni care sunt bune la capitolul dragoste, iar altele sunt atât de epice încât ți le vei aminti pentru totdeauna. Iulie este una dintre acestea pentru tine, și asta datorită lui Venus care își petrece timpul în casa ta de romantism. Te vei bucura de o mulțime de mici cadouri  de la partenerul tău de viață, de cine la lumina lumânărilor în aer liber,  la momente fierbinți în pat.

Dacă nu ești încă într-o relație, ai putea avea în vedere să ieși de luna plină din 23  iulie acea persoană la care te tot gândești. Spre sfârșitul lunii, te vei strădui să găsești un echilibru între viața amoroasă și timpul petrecut cu prietenii. Este posibil.

TAUR (20 APRILIE - 20 MAI)

Cercul intim al taurului este foarte restrans și ales pe sprânceană. Vei începe luna gândindu-te la cine vrei cu adevărat să lași să intre în viața ta. În același timp, Venus se află într-un sector al hărții tale referitor la casă, făcându-te să te întrebi dacă ești pregătit să îți aduci acasă noul partener.

Dacă ești singur, o nouă dragoste este chiar după colț - pregătește-te. Vei dori să faci o primă impresie uimitoare, așa că asigură-te că rochia ta de plajă este gata să strălucească. Sfârșitul lunii este despre întâlniri și despre a te bucura de viață.

Și, dacă simți că ți-ai neglijat partenerul de cuplu în ultima vreme, e timpul să faci o schimbare.

GEMENI (21 MAI - 20 IUNIE)

Simțiți că viața voastră amoroasă este ca o croazieră? Puteți mulțumi universului pentru asta. Venus și Marte își petrec timpul în casa ta naturală a comunicării, făcând ca lucrurile să meargă minunat între tine și partenerul tău. Veți avea discuții lungi și uimitor de profunde și pur și simplu vă veți înțelege unul pe celălalt într-un mod în care nu ați mai făcut-o niciodată.

Vei simți, de asemenea, că există un nou început în jurul vieții tale amoroase, fie că ești singur sau într-un angajament pe termen lung. Dintr-o dată, totul se va simți  proaspăt și distractiv. Luna plină de pe 23 este despre conectarea cu cineva pe care îl iubești, chiar dacă este la fel de simplu ca o discuție la o sticlă de vin sub stele.

RAC (21 IUNIE - 22 IULIE)

O parte importantă a unei relații sănătoase este stabilirea unor limite puternice, iar acest lucru îți va fi reamintit odată cu Luna Nouă de pe 9. Fie că începi să cunoști pe cineva nou sau pur și simplu faci o verificare a relației cu partenerul tău stabil, este crucial să clarifici ce îți convine sau nu.

Venus și Marte se află în casa stimei de sine, amintindu-ți că nu vei primi ceea ce ai nevoie dacă nu ceri. În timp ce te afli în această situație, te vei întreba dacă este bine să dai și să primești în relația ta. Luna plină de pe 23 te va face să te gândești la asta.

LEU (23 IULIE-22 AUGUST)

Încearcă să te odihnești un pic,  pentru că toată lumea va dori  ceva de la tine luna aceasta. Fie că ești singur sau într-o relație, oamenii te vor invita în oraș cam peste tot pe unde mergi. Și este corect, din moment ce ești destul de uimitor.

Luna plină de pe 23 vibrează în casa parteneriatelor, făcându-te să te gândești la jumătatea ta. Ia-ți o pauză pentru a-ți dedica timpul doar pentru partenerul tău de viață - gestul  nu va trece neobservat. De asemenea, nu refuzați nicio invitație la petreceri luna aceasta: Vor fi o mulțime de oameni interesanți.

Ce se întâmplă în vața celorlalte zodii, aflați pe Spectacola.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel