Horoscop 9-15 august. O zodie va suferi pierderi catastrofale

Adisa Codruț |
Data publicării:
Furie Foto: Pixabay
Furie Foto: Pixabay

Horoscop 9-15 august. O zodie va afla săptămâna viitoare unde ar fi bine să investească timp și energie și care sunt relațiile toxice.

Horoscop 9 august-15 august. Astrologul DC News Daniela Simulescu spune că, în perioada 9-15 august, sunt ”multe planete în casa a opta, adică negocieri dure, venituri în plus din alte surse, nu neapărat bani, dar obiecte, lucruri”.

”Epuizare totală, nu aveți putere, nu aveți energie săptămâna aceasta. Trebuie să lucrați la un proiecte, trebuie să vă implicați în ceva, dar ceva care deși vă consumă, vă însuflețește în același timp. S-ar putea ca evenimentele săptămânii viitoare să vă facă să vedeți cu ochi mult mai clari oamenii toxici din viața voastră, situații toxice sau unde mai puteți să pierdeți. Săptămâna aceasta se vor întâmpla niște întâmplări prin care să vă dați seama unde mai puteți pierde timp sau resurse.

Ei, vă veți da seama unde mai puteți să pierdeți energie, să investiți energie, să vă implicați. Și, pentru că avem de-a face cu planete în Fecioară se vor restrânge ariile în care vă puteți implica de acum în colo, pentru că aveți alte lucruri de făcut.

Luna Nouă de astăzi pe casa a șaptea vă poate da multă claritate legată de relațiile în care vă aflați. Fie că rămâneți în relația pe care o aveți așa cum sunteți, că o acceptați, că veți căuta o altă persoană, că-i spuneți partenerului ce nu funcționează. Ca sfat pentru voi: Vedeți de unde mai puteți pierde energie săptămâna aceasta", le transmite astrologul DC News Daniela Simulescu nativilor sau celor cu ascendentul în Vărsător. 

Citiți mai multe pe Dc News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel