HOROSCOP. Ce să faci atunci când te simți singur, în funcție de semnul zodiacal

DCMedical Team |
Data publicării:
Horoscop
Horoscop

Există o mulțime de modalități de a face față singurătății, trebuie doar să le găsești și să le pui în practică.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Fiind un semn de foc guvernat de Marte, planeta acțiunii, ești în mod natural competitiv și atletic - sau cel puțin interesat să fii spectator. Din acest motiv, înscrierea într-o ligă sportivă pentru adulți, participarea la o clasă de fitness de grup sau la un eveniment sportiv îți poate pune sângele în mișcare, îți poate face să curgă endorfinele care stimulează fericirea.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Fiind un semn de pământ, guvernat de Venus, iubitoare de frumusețe, aprecierea ta pentru confortul creaturilor și securitate este una dintre cele mai notabile trăsături ale tale. A fi o persoană casnică este pur și simplu un mod de viață pentru tine, așa că încorporează în sanctuarul tău elemente care îți oferă un sentiment de liniște și mulțumire, cum ar fi o lumânare cu un parfum care îți amintește de un moment sau un loc fericit sau fotografii care au captat amintiri deosebit de calde.

Gemeni (Mai 21-Iunie 20)

Având în vedere că planeta care vă guvernează este Mercur, comunicatorul, tânjiți după stimulare intelectuală. Încearcă să asculți un podcast favorit  sau să investighezi recenzii de cărți și să faci liste de citit, apoi poate chiar să te scufunzi în ele.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Ca suflet înnăscut matern, ca semn de apă guvernat de Lună, instinctul tău este să ai grijă de ceilalți. Îngrijirea îți vine în mod natural, așa că vei face bine să te sprijini pe asta atunci când te simți singur. Gândește-te să ai grijă de cățeii salvați la un adăpost, să ai grijă de copii, să fii mentor sau să te oferi voluntar pentru un grup.

Citește continuara pe Spectacola și află ce spun astrele pentru celelalte zodii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel