Horoscop Chinezesc iulie-august 2021. Zodia care va fi susținută din toate direcțiile

Adisa Codruț |
Data publicării:
Zodiacul chinezesc  FOTO: pixabay
Zodiacul chinezesc FOTO: pixabay

Astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu predicțiile lunii noi chinezești (iulie-august 2021), pentru toate zodiile.

„În perioada 10 iulie - 8 august, vom fi predispuși la energia stelei de multiplicare, această energie poate aduce în general noroc în familie din punct de vedere al prosperității. Anul acesta însă poate aduce în acesta perioada o multiplicare, din fericire atenuata a energiei pierderilor, furturilor și deposedarilor din centrului casei, biroului, al centrului țării noastre sau extrapolând centrului Europei și chiar al lumii”, spune astrologul Nicoleta Ghiriș.

Horoscop Chinezesc pentru intervalul iulie-august:

Șobolan: Începe o luna energetică de maximă precauție pentru voi, deoarece nu există o foarte mare susținere energetică și rugămintea este să rămâneți precauți/ protejați, mai ales că luna această vine și cu o energie de succes redus și nu este momentul să vă afirmați și să vă așteptați la succese în carieră- mai ales. Se pot înregistra demisii sau renunțări la proiecte. Vor există poate momente de retragere și păstrați asupra voastră un remediu de împiedicare a energiei de succes redus/dezastre/accidente. Atenție când conduceți!

Maimuță: Ajutor din partea tuturor această luna, va simțiți susținuți din toate direcțiile. Veți primi suport nesperat din partea cuiva, care o să contribuie la menținerea relațiilor voastre. Este posibil să stabiliți și dată nunții voastre, să va susțină cât mai mult partenerul de viață, ameliorare a oricăror relații aveți. Puteți întâlni oameni, care să vă susțină, oameni noi sau de ce nu, să simțiți acel ajutor divin. Este o energie puternică în semnul vostru.. Nativul Câine, din anturajul vostru, va poate susține mult energetic luna această.

Cocoș: Luna această puteți întreprinde niște activități în sfera medicală (sănătate), Există o energie destul de puternică, ce vă poate guverna luna această pe zona îmbolnăvirilor. Atenția trebuie să fie însă mărită și orice afecțiune mai supărătoare trebuie investigată. Rămâneți protejați de orice remediu de sănătate. Mențineți legătura cu zona medicală pentru minore consultații, pentru a detensiona această energie. Că și un exeplu în această perioada puteți atenua energia îmbolnăvirilor prin programarea de investigații medicale, reparații dentare etc, pentru a vă duce voi către sfera medicală și a nu fi chemați de urgență acolo. Precauție și protecție maximă.

Câine: Energie de succes pentru voi luna această, în anul greu încercat de pierderi și deposedări, încercați luna această să ieșiți victorioși în a primi un șef cu o mai mare susținere pentru voi, a primi ajutor de la un mentor sau patriarhul familiei voastre. Perioada foarte bună în a încerca să ieșiți învingători în demersurile pe care le veți avea această perioada. Energia lunară nu va conferă o prea mare susținere, însă țineți aproape nativul Maimuță pentru a beneficia numai de victorii.

Toate previziunile le puteți citi pe Spectacola.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel