Horoscop decembrie 2021 - Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Daniela Simulescu: „O lună împânzită de evenimente”

Dana Lascu |
Data publicării:
Zodiile care au ceva de dovedit. Foto: Pixabay
Zodiile care au ceva de dovedit. Foto: Pixabay

Horoscop decembrie 2021: Ultima lună din acest an se anunță plin de momente de sărbătorit, dar și de evenimente astrologice care ne vor condimenta sărbătorile. Cu cât ne apropiem de 2022, vom simți o nevoie acută nu doar de a face pregătiri de sărbători, ci și o "curățenie" în viața noastră. Dar, cum prima parte a lunii va fi marcată de influența sezonului Săgetător, tentațiile vor fi multe și vom avea impresia că le putem face pe toate. 

Horoscop decembrie 2021: Luna decembrie este împânzită de niște evenimente. Unele sunt normale, unele s-au repetat anul acesta. Dar vom avea și unele care vor influența mult nu doar luna decembrie, dar și luna ianuarie 2022, arată astrologul Daniela Simulescu, de la Astrosens.ro.

În primă fază, vorbim despre eclipsa de pe 4 decembrie. Este Luna Nouă în Săgetător conjunctă cu Mercur. Aici, bineînțeles, când vorbim de Săgetător, ne vom da seama foarte mult de lucrurile corecte care au fost în viața noastră și care s-au făcut.

Când vorbim despre eclipsă, vorbim și la nivel național. Aici, oricare dintre noi va fi racordat la deciziile care se iau pe plan național și ne vom da seama dacă sunt corecte sau nu.

Pe data de 12 decembrie, Venus face o conjuncție cu Pluto.

Pe 13 decembrie este una dintre cele mai importante zile ale lunii decembrie. Aici Marte intră în Săgetător, iar Mercur intră în Capricorn. Acestea vor sta, pe durata acestei luni, mult și bine în aceste semne. Bineînțeles, Marte a fost în Scorpion, intră în Săgetător, unde o să fie și Soarele. Se schimbă foarte mult energia și modul în care acționăm. Țineți minte data de 13 decembrie.

Pe 19 decembrie avem o Lună Plină în Gemeni și tot pe 19 decembrie -evenimentul cheie al lunii decembrie - Venus își începe retrogradarea în semnul Capricornului. Iar, de aici, lucrurile încep să se complice serios pe plan amoros. Asta, dacă nu au început să se complice de pe data de 5 noiembrie, când Venus a intrat în Capricorn.

Pe 21 decembrie, Soarele intră în Capricorn. Deci, mai scăpăm de exuberanța Săgetătorului și începem să fim mai serioși, să ne dăm seama că trece anul, ce planuri avem, pe ce stăm sigur, ce am vrea să mai stabilizăm.

Pe 24 decembrie are loc al treilea careu între Saturn și Uranus. Acesta a fost elementul cheie al anului 2021. S-a întâmplat prima dată pe 17 februarie, apoi pe 14 iunie și iată, pe 24 are loc ultimul. Aici, tot anul am pendulat între vechi și nou, între tradițional, conservator și inovator. Vă spuneam că Uranus în Taur își dorește reforme, digitalizare și Saturn în Vărsător își dorește un oarecare control. Tot anul pe asta ne-am certat, ne-am divizat, ne-am dezumanizat. Am ajuns să spunem că dacă nu ești cu mine, ești împotriva mea. Și din păcate, facem asta și cu persoane dragi. Din păcate, trăim și o epocă a fake news-ului, care va fi destul de amplificat și în 2022, cu conjuncția Jupiter - Neptun din data de 12 aprilie.

Tot pe 24 decembrie, Venus retrogradă reia conjuncția cu Pluto din data de 12 decembrie. 

Pe 29 decembrie Jupiter intră în Pești. A mai fost între 14 mai și 28 iulie, când au apărut multe relaxări, în care am zis că am scăpat de pandemie. Jupiter va intra în Pești și vom avea senzația că începem să mai respirăm, că ne mai vindecăm. Jupiter va sta în Pești până în mai, când va intra în Berbec și va sta acolo cel puțin până în octombrie, după care se va întoarce în Pești în octombrie.

Deci, în prima parte a lunii suntem în plină energie de Săgetător, după care, spre sfârșitul anului suntem în energie de Capricorn. Dacă la începutul lunii suntem mai încrezători, avem multă speranță, spirit de aventură, testăm, alegem, ne permitem, spre sfârșitul anului, cu Venus în Capricorn retrogradă, vreau să vă atrag atenția asupra multor lucruri. 

O dată, aveți grijă la relațiile pe care le aveți, mai ales la relațiile lungi, contractuale și să aveți grijă și la bani. Pentru că, pe Venus retrogradă, se fac tot felul de negocieri care cred că au pornit puțin de la eclipsa de Lună Plină din data de 19 noiembrie, când am avut pe axa Taur - Scorpion și e clar că acolo s-au dus negocieri la nivel național și care ne vor influența și la nivel individual în perioada următoare. 

Și  ca un teaser pentru România, în 2022, Luna progresată va trece în Fecioară. Și când vorbim de Fecioară, vorbim de austeritate, de chibzuială, de economie, de muncă, de corectitudine, de efort prelungit.

Deci, dacă ar fi să vă dau o imagine întreagă a lunii decembrie... trebuie să vă dați seama pe ce vă bazați, pe ce aveți și să conștientizați că lucrurile nu se mai întorc ca înainte de 2020. Lumea crede în continuare că ne vom reveni. Nu mai există! De acum încolo, începe o altă lume, o altă viață și trebuie să ne adaptăm la ea pentru că altfel, careul Saturn - Uranus de pe data de 24 decembrie ne dă 'două palme' să ne trezim și să ne dăm seama că suntem în lumea asta în care suntem, nu în cea pe care o visăm noi.

Află din previziunile astrologului Astrosens.ro, Daniela Simulescu, ce vor primi în "ghetuțe" sau sub brad nativii Berbec, Taur, Gemeni și Rac:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel