Horoscop, joi, 27 mai 2021: efectele lunii pline în Săgetător

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Luna plina. Foto: Pixabay
Luna plina. Foto: Pixabay

Horoscop. Luna se află în continuare în semnul Săgetătorului, deci vom mai resimți și astăzi efectele lunii pline.

Berbec

Vei avea de făcut câteva drumuri și nu ai niciun chef. Vei încerca să rezolvi din treburi prin metode care necesită în mare comunicarea la distanță.

Taur

Venus se apropie de o conjuncție cu Mercur, deci vorbele frumoase îți vor aduce și mai mulți bani. Vei fi destul de eficient în orice negociere vei face.

Gemeni

Astrele îți recomandă să reții un singur lucru: că nu vei reuși ceva doar dacă nu îți dorești acel ceva. În rest, ai cuvintele și atitudinea să miști lucrurile.

Rac

Te simți epuizat și te întrebi de ce. Te gândești la programul zilei de ieri și nu îți dai seama. Cel mai bine ar fi să accepți că există și zile din acestea.

Leu

Ai mult de muncă, dar nu prea îți stă capul la asta. Te vei gândi doar la idei de distracție, la vacanță sau la ce prieteni nu ai mai văzut de mult.

Fecioară

Analizele pe care le vei face la locul de muncă vor fi apreciate, dar nu te baza că vor fi și imediat implementate. Să nu uităm că urmează Mercur retrograd.

Balanță

Discuțiile pe care le vei purta astăzi te vor epuiza. De aceea ar fi bine să eviți să te contrazici și să nu ții pe lângă tine persoanele care se tot plâng.

Scorpion

Trebuie să iei anumite decizii și tot amâni momentul. Astfel vei deveni destul de evitant. Ai nevoie de timp și spațiu să îți dai seama cum este bine.

Săgetător

Oamenii te vor asculta interesați. Ai toate cuvintele la tine, fapt ce îți va aduce destule beneficii, dar și posibile invidii.

Capricorn

Te vei simți copleșit la serviciu. Totuși vei alege să nu arăți pic de slăbiciune celor din jur. Nu este neapărat cea mai bună strategie pentru tine.

Vărsător

Vei începe să fii mai selectiv. Nu mai vrei să ai în preajma ta sau să comunici cu persoane dubioase, care îți consumă energia degeaba.

Pești

Îți va fi mai greu să împaci zona profesională cu aceea personală. Dacă ar fi după tine, nu ar fi nicio problemă. Însă apropiații nu sunt deloc de aceeași părere.

Mai multe detalii găsiți pe DC NEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel