HOROSCOP RUNE 29 noiembrie - 5 decembrie 2021, cu Mihai Voropchievici: Zodia care câștigă pe toate planurile

Adisa Codruț |
Data publicării:
Horoscop rune. Foto: Pixabay
Horoscop rune. Foto: Pixabay

Horoscop rune 29 noiembrie - 5 decembrie 2021: Numerologul , cu Mihai Voropchievici a dezvăluit darurile runelor pentru zodii, în săptămâna care urmează. 

HOROSCOP RUNE 29 noiembrie - 5 decembrie 2021, cu Mihai Voropchievici: 

Berbec

Berbecul va susține o mică bătălie în această săptămână. Nu fiți îngrijorat, lăsați bătălia, pentru că de obicei, tot voi câștigați. Berbecul scoate sabia și coarnele înainte.

Taur

Taurul este în săptămâna când poate începe o viață nouă. Acesta are o revigorare totală și în plan sentimental și în plan fizic, psihic, dar și financiar.  Săptămâna viitoare e primăvară pentru Tauri.

Gemeni

Gemenii încă sunt pe o pojghiță de gheță foarte subțire. Fiți foarte prudenți la tot ceea ce se face! Posibil că voi nu ați discutat când trebuia la consiliul de familie.

Rac

Racul poate găsi rezolvarea tuturor problemelor, numai făcând un consiliu de familie. Hai să discutăm cu toții, punem cărțile pe față și așa este cel mai bine.

Leu

Leul are parte de fertilitate și belșug. Peste puțin timp, visele tale se vor împlini. Fertilitatea pune piatră și răsare.

Fecioară

Fecioarele trăiesc momente de bucurie. Fecioarele au câștig pe toate planurile.

Balanță

Cineva care s-a gândit la mine și și-a amintit că nu mi-a spus la mulți ani de ziua mea, îmi va trimite un cadou minunat, a spus Mihai Voropchievici la Antena3. 

Scorpion

Scorpionul încă nu a înțeles că trebuie să aibă răbdare. Toate lucrurile bune vin asupra celui care știe să aștepte. Nu forțați mâna norocului, pentru că nu rezolvați nimic.

Săgetător

Săgetătorii trebuie să-ți pregătească bagajele, pentru că astrele le anunță o călătorie. Poate fi de lungă dar și de scurtă durată.

Capricorn

Capricornul are protecție divină. O parte din nativii acestei zodii sunt protejați săptămâna viitoare de probleme.

Vărsător

Foarte curând veți afla un adevăr important care vă va marca viața sau o va schimba. Fiți serioși și tratați acest eveniment cu cât mai multă seriozitate.

Pești

Vești bune! Veți primi un cadou surpriză sau o sumă de bani importantă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel