Horoscop. Zodia care va trece prin grele încercări. Ce ar fi bine să facă

Florina Pop |
Data publicării:
Job  FOTO: pexels.com
Job FOTO: pexels.com

Horoscop. Nativii unei zodii vor trece prin momente dificile în următoarea perioadă.

Horoscop. Astrologul DC News Daniela Simulescu spune că în perioada mai-iulie o zodie va avea tendințe de izolare. 

"Două aspecte importante: Luna nouă în Taur, banii...vrem, nu vrem, ăștia învârt lumea. Aveți grijă, săptămâna aceasta, ce achiziții vreți să faceți, ce investiții, unde duceți banii, pentru că Luna nouă este conjunctă acolo cu Lilith. S-ar putea să faceți o cheltuială doar de dragul de a o face. (...) Luna asta nouă în Taur este bună pentru cheltuieli, pentru a face bani, e bună pentru negocieri, pentru a face mai mulți bani. O să aveți curaj aici, nu o să vă mai fie frică. Deci, aveți grijă la bani! Trebuie să fiți puternici, însă Marte în Rac vă destabilizează emoțional, însă Jupiter intră în Pești, este un moment nemaipomenit spre vindecare. Însă nu vă izolați. Din mai până în iulie, o să aveți tendința să vă izolați puțin mai mult”, spune Daniela Simulescu despre nativii Berbec și cei cu ascendentul în această zodie, potrivit DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel