IMAGINI ȘOCANTE: femeie moartă de COVID, pusă într-un sac în salon, de față cu celelalte paciente

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Pacienta decedată, pusă în sac direct din salon   Foto: Captură video Tik Tok
Pacienta decedată, pusă în sac direct din salon Foto: Captură video Tik Tok

Șocant. Imagini în care o femeie moartă în salon este pusă direct într-un sac, au apărut pe rețelele de socializare. comentariile au început să curgă, iar în scurt timp, filmulețul a fost retras de pe internet.

În imaginile șocante, o femeie care a murit este pusă într-un sac direct în salon, în prezența celorlalți pacienți. O altă pacientă care a asistat la imaginile cutremurătoare a filmat și a postat imaginile pe rețelele de socializare, cu textul „Dumnezeu să te ierte, Ana”.
După cum pare, imaginile sunt filmate într-un spital din România, iar cum cadrele medicale sunt îmbrăcate în costumele de protecție specifice, cel mai probabil, este vorba despre o pacientă cu COVID-19.

Din comentarii se înțelege că pacienta care a filmat este într-un spital din Arad, iar despre cea care a decedat spune că avea 27 de ani. 

În scurt timp după ce filmulețul a început să fie comentat, a fost retras de pe internet. 

UPDATE: Comform legii, pacienții care mor din cauza unor boli infecțioase trebuie să fie transportați în condiții de siguranță, pentru a opri diseminarea virusului. Așa se explică faptul că pacienta a fost pusă în sac, direct în salon. 

Totuși, în condiții normale, astfel de manevre se fac în spatele unui paravan mobil. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel