Incendiu Matei Balș. Beatrice Mahler: clădirile sunt vechi, infrastructura necesită reabilitare rapidă

Florina Pop |
Data publicării:
Beatrice Mahler
Beatrice Mahler

Managerul Institutului Marius Nasta, Beatrice Mahler, a declarat că ”nu poți face management de calitate într-o instituție medicală fără infrastructură nouă”.

Medicul Beatrice Mahler, managerul Institutului Marius Nasta din București, a declarat că infrastructura din spitalele vechi ar trebui modificată.

”Pe lângă instalațiile de oxigen avem și instalațiile electrice, o infrastructură care trebuie modificată. S-a spus acest lucru după incendiul de la Piatra Neamț. Au fost atunci controale tocmai pentru a evalua starea spitalelor și pentru a vedea ce investiții sunt necesare. Cu siguranță trebuie să facem pași în acest sens și să trecem la treabă. 

În acest moment este nevoie de o expertiză tehnică a tuturor instalațiilor sanitare și a instalațiilor electrice din acest institut. Lucrăm la acest lucru. Nu se pot face evaluări corecte fără să avem astfel de date.

Este o situație extrem de dificilă. Institutul Matei Balș alături de Institutul Marius Nasta sunt spitale care de la început au asistat pacienții COVID, iar efortul și suprasolicitarea instalațiilor și structurii de suport ventilator și de suport al instalației este maximală în toată această perioadă și probabil că acest lucru își spune cuvântul. Practic, până la această pandemie nici mobilizarea, nici consumul de oxigen și nici consumul de energie electrică într-o instituție nu au fost atât de mari. Clădirile sunt vechi. Infrastructura necesită reabilitare rapidă. Nu poți face management de calitate într-o instituție medicală fără infrastructură nouă”, a declarat Beatrice Mahler, potrivit digi24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel