Inedit: nuntă organizată în avion, pentru a evita restricțiile impuse din cauza pandemiei

Angela Sabău |
Data actualizării: | Data publicării:
Tinerii și-au organziat nunta în avion, pentru a evita restricțiile impuse de pandemie   Sursa foto: ANI
Tinerii și-au organziat nunta în avion, pentru a evita restricțiile impuse de pandemie Sursa foto: ANI

O pereche de miri și-a organizat nunta într-un avion charter pentru a evita restricțiile impuse din cauza pandemiei, în India. Deși ar putea fi considerați extrem de ingenioși, cazul a intrat în atenția autorităților și este o anchetă în desfășurare.

Autoritatea de reglementare a aviației a cerut un raport, iar echipajul zborului SpiceJet a fost scos din serviciu pentru anchetă, potrivit ANI. Tânărul cuplu și familiile lor s-ar putea confrunta cu probleme acum, fiindcă nu au respectat măsurile impuse din cauza pandemiei.

Tânărul cuplu din Madurai din Tamil Nadu - stat închis pentru Covid - a rezervat un zbor către Bengaluru, iar nunta lor a avut loc în aer. Familiile, rudele și oaspeții lor se aflau în avionul Boeing 737, făcând publice fotografii și imagini de la eveniment, care au devenit virale în medicul online.

Într-un videoclip, mirele este văzut legând mangalsutra de mireasă în timp ce camerele captează momentul cu o mulțime pe culoarul din spatele lor. Într-o fotografie, fotograful îi încurajează să zâmbească pentru cameră.

Mireasa este împodobită cu flori și bijuterii, iar mirele este în ținută tradițională din sudul Indiei.

Există mai multe imagini care arată oameni care participă la evenimentul organizat în aeronavă. Majoritatea sunt fără măști de protecție și nu există distanțe sociale în ceea ce pare a fi un zbor plin.

Potrivit presei, DGCA a cerut un raport complet de la compania aeriană și de la Autoritatea Aeroportului și spune că echipajul a fost scos din serviciu. SpiceJet a fost rugat să depună o plângere împotriva celor prinși care încalcă un comportament adecvat Covid, a spus DGCA.

Autoritățile aeroportului au negat că ar fi avut cunoștință despre intenția de a face nuntă în avion.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel