Infirmieră din Olt, răpusă de COVID-19. Este al zecelea deces din județ

Adisa Codruț |
Data publicării:
Deces,
Deces,

Irina Ivan, o infirmieră de 48 de ani, de la Spitalul Corabia, confirmată cu COVID-19 săptămâna trecută, a decedat duminică seara la o unitate medicală din Olt.

Anunțul a fost făcut de colegii săi, sindicaliștii de la Sanitas, care au postat pe pagina de facebook un mesaj de condoleanțe. 


"Cu tristeţe anunţăm că virusul COVID-19 a mai făcut o victimă în rândul colegilor noştri. Dumnezeu să o odihnească în pace pe Irina Ivan, 48 de ani, infirmieră şi membră Sanitas la Spitalul Orăşenesc Corabia, judeţul Olt. Federaţia Sanitas din România transmite sincere condoleanţe familiei şi celor care au cunoscut-o", transmite sindicatul.

La spitalul Corabia au fost confirmate cinci cazuri de infectare cu noul coronavirus în rândul angajaţilor. Alte două persoane, contacţi ai angajaţilor confirmaţi cu COVID-19, au teste pozitive.

Acesta este al zecelea caz de deces din judeţ la un bolnav cu noul coronavirus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel