INFLAMAȚIA ar putea fi legătura între demență, cancer și coronavirus

Adisa Codruț |
Data publicării:
 Demență, boala Alzheimer
Demență, boala Alzheimer


Diabetul tip II, bolile de inimă, Alzheimer, cancer şi COVID-19. Deşi boli diferite, acestea au o problemă similară la bază: inflamația.


Dacă inflamaţia era considerată deja factor cheie în celelalte boli, în ceea ce priveşte COVID-19 abia recent a început să fie luată în considerare ca factor fatal. Aşa se explică de ce persoanele în vârstă, dar şi bolnavii cronici sunt mai expuşi acestei boli, motează DC News.

Inflamaţiile reprezintă un indiciu important în analiza numărului uriaş de decese din Marea Britanie (peste 32.000), Italia (peste 30.000) şi Spania (peste 26.000). Medicii speră ca noile date să ajute la înţelegerea proceselor inflamatorii şi la descoperirea unor noi abordări privind bolile cronice.

 

Citește mai departe pe DC NEWS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel