Iohannis, declarație de ULTIMĂ ORĂ: Nu vom avea un lockdown de Paști! - VIDEO

Florina Pop |
Data actualizării: | Data publicării:
Președintele Klaus Iohannis. Foto: presidency.ro
Președintele Klaus Iohannis. Foto: presidency.ro

Șeful statului, Klaus Iohannis, a declarat marți, 9 martie, într-o declarație de presă, că România nu va intra în lockdown de sărbătorile pascale.

Klaus Iohannis, președintele României, a declarat marți, 9 martie, că stare de alertă va fi prelungită săptămână aceasta cu alte 30 de zile, dar și că nu este în plan introducerea unui lockdown de Paște. ”Nu vom avea lockdown de Paști”, a afirmat șeful statului.

Acesta a mai precizat că actualele măsuri de protecție vor fi prelungite, iar restricția privind circulației pe timp de noapte va intra în vigoare de la ora 22.00, nu 23.00 cum a fost până acum. Iohannis și-a exprimat speranța ca până în lunile de vară să se înmulțească substanțial numărul de români vaccinați. Acesta a mai amintit că decurge bine campania națională de imunzare, iar la finalul discursului său le-a urat sănătate românilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel