Islanda, stare de urgență din cauza epidemiei cauzate de coronavirus

Adisa Codruț |
Data publicării:

Islanda a decretat stare de urgență din cauza coronavirusului. Două persoane din cele șase cazuri noi au contractat virusul pe teritoriul țării.

Islanda a decretat stare de urgenţă vineri, după ce două persoane au contractat noul coronavirus pe teritoriul ţării, potrivit unor surse citate de agerpres.ro. Acestea sunt primele cazuri cunoscute în Islanda care nu au legătură cu călătoriile internaţionale.

Atunci când a anunţat vineri încă şase cazuri noi de coronavirus, Departamentul pentru Protecţie Civilă şi de Gestionare a Situaţiilor de Urgenţă a informat că, pentru prima dată, două din cele şase îmbolnăviri s-au produs pe teritoriul micului stat nordic, a relatat Iceland Monitor.

În Islanda au fost confirmate 43 de cazuri, în marea majoritate fiind vorba despre persoane care s-au infectat după ce au călătorit în Italia şi Austria.
Starea de urgenţă va include aplicarea unor reguli mai stricte privind prevenirea bolii la instituţii, dar nu va afecta publicul într-un mod semnificativ, a menţionat departamentul citat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel