Kim Jong Un s-ar afla în stare vegetativă. China a trimis o echipă de experți la Phenian

Adisa Codruț |
Data publicării:

O revistă japoneză afirmă dictatorul nord-coreean, Kim Jong Un, se află în „stare vegetativă”, după ce a fost supus unei intervenții chirurgicale la inimă.

Potrivit săptămânalului Shukan Gendai, China a trimis o echipă medicală la Phenian, în Coreea de Nord, pentru a-l consulta și consilia pe Kim Jong-Un, după ce o operație pe inimă a eșuat. Cotidianul mai susține că dictatorul nord-coreean a ajuns la spital după ce a suferit un accident cardiovascular, la începutul lunii, în timp ce se afla într-o deplasare prin țară.

Kim, despre care se crede că are 36 de ani, ar fi avut nevoie de o procedură de stent, care solicită plasarea unui tub într-un vas de sânge congestionat pentru a permite sângelui să curgă spre inimă, potrivit Shukan Gendai.

Presa din Coreea de Nord nu a menționat starea de sănătate sau locul unde se află Kim, chiar dacă rapoartele unor publicații mass-media au stârnit speculații internaționale cu privire la starea sa.

La începutul acestei săptămâni, site-ul de la Seoul, Daily NK, a raportat că dictatorul nord-coreean, Kim Jong Un, și-a revenit după ce a fost supus unei proceduri cardiovasculare pe 12 aprilie.

Oficialii guvernului sud-coreean și un oficial chinez de la Departamentul de legătură au contestat rapoartele ulterioare care sugerează că liderul era în pericol grav după operație, notează New York Post. Oficialii sud-coreeni au declarat că nu au detectat semne de activitate neobișnuită în Coreea de Nord.

Joi, și președintele SUA, Donald Trump, a negat rapoartele privind sănătatea lui Kim, a informat Huffington Post.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel