Lidia Fecioru: 7 obiceiuri proaste care ne UCID energia

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit ce obiceiuri proaste ne pot lăsa fără energie. 

1. O suprapunere a comunicării în lumea exterioară

2. O femeie ar trebui să comunice numai cu cei pe care îi iubeşte şi care o iubesc

3. Una dintre principalele greşeli ale unei femei este de a face ceea ce nu îi place

Aceasta privează o cantitate mare de energie care o omoară. Asta ne consumă nouă foarte multă energie vrând să fim pe plac, să avem o imagine de sfântă.

4. Lipsa îngrijirii corporale şi a activităţii fizice

A fi îngrijit nu înseamnă să ai manichiură de nu ştiu câţi bani, ci să ai o mână îngrijită pentru că mâna este oglinda femeii. Şi picioarele la fel. Aşa că totul trebuie să fie îngrijit.

Femeile, atunci când nu se îngrijesc, nu se simt bine cu ele şi le scade forma de energie şi atunci ele nu emană decât negativ sau repulsie faţă de cei care o văd. Şi bărbaţii sunt la fel.

5. Lipsa de emoţie

Toată lumea spune că trebuie să ai numai emoţii pozitive, numai să gândeşti pozitiv, să transmiţi iubire. Sentimentele pot aduce şi lacrimi de bucurie, şi lacrimi de supărare.

6. Lipsa unui hobby

Femeile trebuie să aibă un hobby, iar acel hobby trebuie să fie obligatoriu susţinut de bărbat. Femeia trebuie să fie creativă, să creeze frumuseţe, energie, chiar dacă face curat în casă, e o creaţie. O face pentru ea pentru a se încărca cu energie.

Dacă o femeie nu creează nimic atunci energia ei stagnează. Tot ceea ce face o femeie cu mâinile sale este creativitate, fie că face curăţenie, sădeşte flori. Când face ceva frumos, femeia însăşi devine frumoasă.

7. Rivalitatea între femei

Rivalitatea între femei distruge energia femeilor. Pentru că femeile nu vor să fie unice. Întotdeauna ele se compară. Femeile nu trebuie să se compare cu alte femei şi niciodată să nu vadă în alte femei o rivală., a spus Lidia Fecioru la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel