Cum să reîmprospătezi o banană prea coaptă, care s-a făcut deja maro: trucul la care nu te-ai fi gândit

banane_68491100 Banane

Oricine a pățit, cel puțin o dată, să cumpere banane prea verzi, să le lase la copt câteva zile și apoi să constate că s-au făcut deja maro. Sau doar să le uite în cămară până când nu mai aveau aspect...

Internetul abundă în sfaturi și recomandări de toate felurile, de la cele mai inutile, până la cele care-ți pot salva viața. Iată un truc care, nu neapărat îți va salva viața, dar care cu siguranță îți va salva cei câțiva lei pe care i-ai arunca, altfel, pe niște banane care acum se strică.

Autorul, care a prezentat și imagini video, a folosit o pungă cu ziplock (care se închide ermetic), în care a pus niște orez, după care a introdus banana în pungă și a scos aerul cu atenție.

A avut grijă să o acopere bine în orez și a lăsat-o deoparte aproximativ o oră.

După o oră, a scos banana și a folosit un uscător de păr, cu care a „uscat” banana timp de câteva minute, la temperatură mică.

În mod surprinzător și total neașteptat, banana și-a recăpătat culoarea galbenă.

Trucul poate fi urmărit în filmulețul pe care autorul l-a postat pe Internet.

Google News icon  Urmărește-ne și pe Google News - abonează‑te!

Articole similare
300x250
300x250