
Cu zahăr, lapte sau neagră, cafeaua este un ritual aproape nelipsit din rutina zilnică a multora dintre noi.
Mirosul cafelei preferate este, de multe ori, primul lucru cu care mulți dintre noi își încep ziua. Pentru o cafea cât mai aproape de perfecțiune, care dă tonul la începutul zilei, revista americană Good Housekeeping recomandă să adăugați o coajă de ou în cafea atunci când o puneți în filtru ca să ia din amărăciunea licorii.
Carbonatul de calciu din coji - explică aceștia pe mentalfloss.com - , care este un material alcalin, ajută la neutralizarea acidului din cafea.
În plus, cojile de ouă sunt o binecuvântare pentru plantele din grădină deoarece le hrănește, dar și ține departe de ele diverși dăunători.
Noutăți
-
Căldura și tulburările afective, subiectul săptămânii la DrPsy11.07.2025, 23:51
-
Dieta care reduce riscul de Alzheimer, indiferent de vârstă11.07.2025, 14:07
-
-
Europa, în alertă maximă. Pregătiri pentru următoarea pandemie10.07.2025, 13:52
-
Cele mai citite
-
-
De ce a murit Mihai Leu. Mesajul transmis de prof. dr. Irinel Popescu02.07.2025, 13:56
-
-
-
Articole similare
Motivul uimitor pentru care NU ar trebui să speli hainele la 40 de grade
19.02.2025, 21:44
Alimentul care crește tensiunea arterială
05.12.2024, 10:11
De ce să nu mai ții roșiile în frigider
07.07.2025, 17:39
300x250
300x250
Cum să scazi facturile la căldură. Trucul pe care trebuie să-l știi
30.12.2024, 10:49
Care este diferența dintre laptele degresat și laptele light?
21.05.2025, 11:36