Cum să-ți iasă cea mai bună supă gazpacho. Trucul marilor bucătari

supa-gazpacho_50226700

Usturoiul este ingredientul care poate cauza probleme atunci când prepari gazpacho. 

Gazpacho este unul dintre felurile de mâncare reci tipice gastronomiei spaniole, considerată o rețetă din interiorul Andaluziei, esențială pentru lunile cu temperaturi ridicate. 

Deși este foarte delicioasă și răcoritoare, prepararea supei gazpacho poate da mari bătăi de cap din cauza usturoiului. Dacă pui prea mult usturoi, s-ar putea ca gustul să nu-ți mai placă, de aceea oricine are această problemă poate ține cont de trucul pe care chef Ali îl are pe contul său de Instagram.

Bucătarul-șef a explicat într-una din postările sale cum se face gazpacho de căpșuni cu ulei de busuioc, care nu conține usturoi, ingredient care poate strica uneori rețeta. 

Roșia, căpșunile, castraveții, ceapa, ardeiul roșu, sarea, uleiul de măsline și busuiocul proaspăt sunt ingredientele acestui preparat: „Aici aveți un mod diferit de a face gazpacho: este mai neted și nu repeți rețeta", a dezvăluit chef Ali.

Iubitorii de gazpacho tradițional pot alege să adauge mai puțin usturoi la rețetă.

Google News icon  Urmărește-ne și pe Google News - abonează‑te!

Articole similare
300x250
300x250