Cum alegi culoarea ojei care să îți facă mâinile să arate mai tinere. Culoarea care nu te avantajează deloc
Cum alegi culoarea ojei care să îți facă mâinile să arate mai tinere. Culoarea care nu te avantajează deloc.
De ce suntem din ce în ce mai bolnavi. "Tineretul este zombat''. Ce greșeli facem zi de zi și contribuie la degradarea sănătății. Lidia Fecioru, dezvăluiri.
De ce suntem din ce în ce mai bolnavi. Tinerii sunt din ce în ce mai afectați, aceștia petrecând multe ore în fața calculatorului și alegând adesea să mănânce rapid și comod. Este adevărat că mulți dintre ei nu acordă o atenție deosebită calității nutriției lor, preocupându-se mai mult de a satisface foamea decât de a asigura o alimentație sănătoasă. Generația actuală pare să fi pierdut arta gătitului acasă și aprecierea pentru mâncarea de calitate, spune Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, în exclusivitate la Pastila de Frumusețe de la Spectacola și DC MEDICAL.
”Este un tineret zombat de locul de muncă, de orele pe care le muncesc, pe care le petrec în fața calculatorului. Nu fac, săracii nimic, decât că trec drumul și își cumpără o shaowrma sau doi covrigi sau mâncare gătită la caserolă de la supermarket. E normal că, nu interesează pe nimeni cât de sănătoasă e alimentația lui în Fier, în Vitamina B12.
Mănâncă doar ca să fie sătuli. Generației actuale îi lipsește gătitul acasă, mâncarea de calitatea. Mâncarea de calitate nu s-a făcut decât acasă. Nu se gătește nicăieri ca la mama acasă. Nicăieri în lumea asta nu mănânc orice tocăniță, la orice restaurant, oricum acasă o faci mult mai gustoasă.
E vorba de comoditate. Avem un buton pentru comandă de mâncare, un buton pentru altceva”, a spus Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, în exclusivitate la Pastila de Frumusețe de la Spectacola și DC MEDICAL.
”Alimentația este foarte importantă. Am văzut foarte mulți bărbați, dar și femei, cu o burtă care le atârnă. Li se spune să nu mănânce cartofi, orez, să nu bea Cola, să nu bea suc stors de fructe sub nicio formă.
Mai bine mănâncă fructul decât să bea sucul. Pot bea suc de legume, că e castravete, varză, morcovi, roșii. Tot ce vreți voi, puneți la un loc și faceți-vă un suc, dar e mai bun de 1000 de ori decât sucul stors proaspăt de portocale.
Le evit. Dacă bem un pahar de suc stors dintr-o portocală, vom avea o explozie de insulină. Când mâncăm felia, până se sparg granulele, corpul nostru eliberează insulina mai încet. Dacă bem sucul, e explozie de insulină, iar o oră e dezastru. Se consumă energiile și cu insulina, iar apoi avem o scădere drastică de insulină.
Sunt foarte mulți tineri care ajung la 35-40 de ani și fac diabet. Mănâncă mâncare negătită. Au murit copii din cauza hranei vegane. Nu înțeleg chestia asta, spălarea asta pe creier. Să fii în trend. Nu trebuie să fii în trend, trebuie să fii ca tine. De ce să mănânci nu știu ce dacă are puțin magneziu, fier, potasiu...”, a mai spus Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, în exclusivitate la Pastila de Frumusețe de la Spectacola și DC MEDICAL.
Vezi mai multe în VIDEO:
Cum alegi culoarea ojei care să îți facă mâinile să arate mai tinere. Culoarea care nu te avantajează deloc.
Această manichiură te va surprinde. Este foarte specială și sustenabilă. Schimbă tot ce știai despre tendințe.
Ce să nu faci înainte de a merge la piscină sau la mare. Avertismentul unui medic dermatolog.
Menajerele țin secret acest truc. Scapă de praf pentru totdeauna cu o metodă simplă pe care puțini o știu.
De ce uscarea hainelor în interior vă poate pune sănătatea în pericol. Lucrul care reduce riscul de formare a mucegaiului.
Aceasta este ce mai mare greșeală care duce la apariția ridurilor. În această perioadă, efectele sunt și mai vizibile.
Obiectul de îngrijire pe care nu trebuie să îl folosești. Îți afectează pielea.
Ce ar trebui să știți despre deodorantul "pentru tot corpul", conform experților. Este o soluție necesară sau o tendință de marketing?
De ce nu îți mai prinzi părul în coadă. Ce înseamnă asta pentru sănătate. Boala pe care o poți face.
Timpul este o resursă prețioasă, iar, într-o lume tot mai agitată, produsele multitasking au devenit esențiale pentru cei care vor eficiență fără compromisuri.