Loredana Groza, dată de GOL cu operațiile estetice. Burescu, adevărul despre "bustul senzațional": Vă spun CLAR despre SILICOANE!

Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
Loredana Groza - Foto: Instagram Loredana Groza
Loredana Groza - Foto: Instagram Loredana Groza

Loredana Groza a fost dată de gol în ceea ce privește intervențiile chirurgicale.

La 51 de ani, Loredana Groza este una dintre cele mai iubite artiste din România, iar în ultimii ani a fost des criticată și acuzată că ar fi apelat la operațiile estetice, însă de-a lungul timpului, a negat aceste informații.

Într-un interviu pentru Antena Stars, vedeta a vorbit din nou despre operațiile estetice și le-a dat peste nas invidioșilor și a mărturisit că nu este împotriva intervențiilor de ordin estetic și chiar le apreciază pe cele care își doresc să arate impecabil indiferent de vârsta pe care o au.

Ce operații estetice are Vladimir Putin. Medicii i-au dat de GOL adevărata FAȚĂ: E CLAR, NU e același! Se numește dismorfofobism

"Nicio operație estetică"

"Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale.

Ținând dietă, făcând sport, având grijă de corpul tău, de fața ta. Sunt tratamente, sunt chestii total neinvazive care te ajută să fii wow. Și am avut de la natură noroc că m-am născut cu dotările de riguare și n-am avut nevoie să completez, să vin cu jențile luate din oraș", a declarat Loredana Groza, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Cu toate acestea, televizorul o cam dă de gol pe cântăreața care susține că "a avut noroc de la natură că s-a născut cu dotările de rigoare", iar imaginea ei între realitate și ecran este mult diferită la fiecare apariție.

Dacă în imaginile pe care le publică pe rețele de socializare arată perfect și vrea să pară cu 30 de ani mai tânără, cu o piele întinsă și o siluetă de invidiat, ridurile și anii ies în evidență pe chipul ei atunci când apare pe micile ecrane, în emisiunile la care participă sau pe care le jurizează.

Mierea de albine, alimentul care te scapă de CANCER și DIABET. Cele 7 beneficii pentru sănătate

Loredana Groza, dată de gol. Are sau nu silicoane?

 

Florin Burescu, creatorul de modă ale cărui ținute sunt apreciate de vedetele de la noi, precum Loredana Groza, Paula Chirilă, Adriana Bahmuţeanu, Gigi Becali, Jeny Nicolau, Raoul, Maria Loga, Niculina Stoican, a dat-o de gol pe Loredana Groza și a spus dacă artista are sau nu silicoane.

Pe lângă profesia lui de bază, moda, Florin Burescu participă din când în când la evenimente ca și amfitrion, motiv pentru care a avut ocazia să stea alături de Loredana Groza de multe ori și a văzut care sunt obiceiurile cântăreței. 

"Am mers foarte mult cu Loredana în turnee. La vremea aceea, vă spun clar, nu avea silicoane.

Loredana are o lenjerie intimă foarte foarte bună care dă o formă senzațională bustului. Vă invit să luăm toate pozele în parte și o să vedeți că Loredana nu apare niciodată fără sutien. Vă explic exact și cum este acest sutien. Are foarte foarte mult push up pe lateral, are doar o jumătate de cupă și o sârnă montată sub sâni care susține foarte bine. Acum eu nu pot să garantez, în acest moment, că Loredana nu are silicoane, eu vă spun ce se întâmpla acum ceva timp!", a declarat Florin Burescu, la Metropola TV.

Cele 3 verdețuri minune. Ciurea: Schimbă sângele! Eu le spun patrimoniul VERDE

Implanturile texturate cu silicon cancerigene, retrase din întreaga lume! FDA a făcut anunțul

 

În anul 2019, FDA, Administrația Americană pentru Alimente și Medicamente, a cerut producătorului de silicoane Allergan să retragă voluntar de pe piață implanturile texturate cu silicon care au fost asociate cu limfomul cu celule anaplazice mari (BIA-ALCL). Compania s-a conformat și va retrage de pe piața din întreaga lume mai multe tipuri de implanturi pe care le vindea!

În urma cererii făcute de FDA, Allergan a notificat agenția că se face toți pașii necesari să retragă din întreaga lume mai multe tipuri de implanturi cu silicon texturate din gama BIOCELL, incluzând: Natrelle Saline-Filled breast implants, Natrelle Silicone-Filled breast implants, Natrelle Inspira Silicone-Filled breast implants și Natrelle 410 Highly Cohesive Anatomically Shaped Silicone-Filled breast implants

Rechemarea include, de asemenea, și dispozitivele folosite pentru extinderea țesuturilor utilizate la pacienți înainte de augmentarea sau de reconstrucția sânilor, incluzând Natrelle 133 Plus Tissue Expander și Natrelle 133 Tissue Expander with Suture Tabs.

Rechemarea vizează toate aceste tipuri de produse neutilizate care vor fi returnate de distribuitori și din cabinetele medicilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel