Loredana Groza, trucul care o menține tânără, sfat pentru femeile peste 40 de ani: Este cel mai tare tratament noninvaziv pe care îl recomand tuturor! Fără efecte secundare

Loredana Groza - Foto: Instagram Loredana Groza
Loredana Groza - Foto: Instagram Loredana Groza

Loredana Groza a dezvăluit trucul care o menține în formă la 53 de ani și dă un sfat femeilor trecute de 40 de ani.

Loredana Groza este în atenția publicului la fiecare fotografie pe care o publică în mediul online, pe rețelele sale de socializare, iar cârcotașii nu se abțin niciodată să comenteze schimbăile sale și curajul pe care-l are din punct de vedere vestimentar la cei 53 de ani pe care-i are.

Și cu fiecare fotografie pe care o publică în mediul online, dar și cu fiecare apariție publică, nu ai cum să nu observi că Loredana Groza arată din ce în ce mai bine și că pare că a găsit celebrul elixir al tinreții.

Cu toate acestea, comentariile răutăcioase se leagă mereu de operațiile sale estetice, pe care artista nu le-a confirmat niciodată până acum, mai ales după declarația celebră că: "Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale.

Ținând dietă, făcând sport, având grijă de corpul tău, de fața ta. Sunt tratamente, sunt chestii total neinvazive care te ajută să fii wow. Și am avut de la natură noroc că m-am născut cu dotările de rigoare și n-am avut nevoie să completez, să vin cu jențile luate din oraș".

Ei bine, de aceast dată, Loredana Groza a dezvăluit care sunt trucurile sale de frumusețe și le-a oferit un sfat femeilor trecute de 40 de ani pentru a-și păstra prospețimea feței și a trupului.

Întrebată cum se menține tănără, mai ales dacă spune că nu are operații estetice, dar și dacă urmează totuși proceduri noninvazive, Loredana Groza a răspuns că: "Cred că frumuseţea se menţine în primul rând printr-o viaţă armonioasă, printr-o gândire pozitivă".

"Cu cât ne ating mai puţine comentarii tendenţioase, mai puţine bârfe, care nu fac decât să ne elibereze nişte hormoni foarte toxici pentru organism, cu atât mai bine. Tocmai de aceea trebuie să fim mai buni, să nu îi judecăm pe cei din jur şi să facem orice facem cu pasiune, din tot sufletul, să ne dedicăm și unui lucru important, dar și unuia banal.

Doar atunci când reuşim să fim 100% implicaţi acel lucru va ieşi. Acesta este cel mai tare tratament noninvaziv pe care îl recomand tuturor! Fără efecte secundare", a declarat Loredana Groza pentru Viva.

Loredana Groza și-a dezvăluit trucurile: Le împărtăşesc cu voi

"Astea sunt trucurile mele, pe care le împărtăşesc cu voi. Sunt foarte simple, trebuie doar să fii disciplinat şi să îţi aminteşti în fiecare zi că trebuie să faci totul până la capăt, şi nu cu jumătăţi de măsură.

Un trup în formă se menţine în armonie cu o minte echilibrată, cu o viaţă echilibrată, în general. Şi în ciuda faptului că eu am o viaţă agitată, azi sunt aici şi mâine dincolo, îmi păstrez calmul, chiar și când sunt agitată, şi ştiu să depăşesc situaţiile de multe ori imprevizibile în care suntem puşi.

Pentru că scena este o junglă, iar pentru asta trebuie să ai o minte extrem de puternică, într-un corp pe măsură. Iar astea nu se obţin decât printr-o disciplină riguroasă şi printr-o bună cunoaştere a corpului tău. (...)

Nu sunt aici să dau sfaturi, însă mi se pare foarte important să ne găsim ritmul şi să ne cunoaştem pe noi înşine. Pentru că, găsind acel echilibru, ajungem să facem lucruri incredibile; puterea este doar în noi.

Trebuie să mâncăm mai puţin şi să dormim mai puţin, pentru că viaţa este extrem de scurtă; dacă stai să socoteşti, foarte mulţi dintre noi îşi dorm mai mult de jumătate din viaţă şi e păcat. Viaţa trebuie trăită, pentru că e preţioasă şi deopotrivă fragilă şi imprevizibilă.

Astea sunt trucurile mele: dormit mai puţin, mâncat mai puţin și, bineînțeles, yoga, care nu este nici filozofie, nici o ideologie, nici o nouă religie, nici măcar o învățătură, e o tehnologie care te ajută să transcenzi spre o stare de bine și pe care, ca orice tehnologie, trebuie să ştii să o folosești ca să funcţioneze", a conchis Loredana Groza.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel