Ludovic Orban, despre protestele față de măști: „Unii parcă nu își iubesc copiii”

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Premierul Ludovic Orban. Foto: Gov.ro
Premierul Ludovic Orban. Foto: Gov.ro

Premierul Ludovic Orban a declarat, la Botoșani, că obligativitatea ca elevii să poarte măști de protecție în timpul orelor de curs este o măsură de protecție sanitară.

Premierul Ludovic Orban susține măsura care impune portul de măști la școală și nu are de gând să o schimbe. 

„Noi am testat acest lucru și majoritatea zdrobitoare a părinților susțin obligativitatea portului măștii, iar pentru noi, care suntem responsabili în școală să luăm toate măsurile pentru a împiedica răspândirea virusului, noi am luat această măsură și o susținem. Îmi pare rău că există unii care parcă nu își iubesc copii. Portul măștii și celelalte măsuri pe care le-am luat la școală, măsuri de protecție sanitară, au rostul de a păzi copiii de virus. Sigur că nu putem controla ce se întâmplă în afara școlii, nu putem controla ce se întâmplă în familii. Dacă există părinți care vin cu astfel de idei ... Știu, am văzut că a fost și în București un protest cu o sută și ceva de persoane. Din păcate, unii părinți au venit și cu copiii și nu purtau mască. Îmi pare rău că există astfel de tendințe. Este necesară această măsură și este o măsură care are rostul de a apăra sănătatea copiilor", a afirmat premierul Ludovic Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel