Lună Nouă în Scorpion: zodia căreia îi va afecta casa parteneriatului. Un nou capitol amoros pentru o altă zodie

Angela Sabău |
Data publicării:
Eclipsa, Lună
Eclipsa, Lună

Joi, în jurul orei 23:15, e Lună Nouă în Scorpion. Odată cu Luna Nouă în Scorpion - un semn magnetic, profund emoțional și dotat din punct de vedere spiritual - te vei simți și mai conectat la intuiția ta.

Acest eveniment este secondat de unele aspecte importante: Lună opoziție Uranus, Lună careu Saturn și Luna trigon Neptun. Și pentru că Luna ține de emoțiile noastre, toate aceste aspecte ne vor oferi o paletă de stări greu de gestionat.

Ce aduce Luna Nouă în Scorpion pentru fiecare semn zodiacal

Berbec  

Odată cu Luna Nouă, îţi vei da seama de ce ai nevoie și vei vedea ce schimbări mai trebuie să faci pentru a te simți mai confortabil.

Taur 

Luna Nouă cade în cea de-a șaptea casă pentru tine, cea a parteneriatului. Așa că acest moment este despre a lua pulsul reciprocității în legăturile tale cele mai apropiate și dragi, fie că sunt romantice, platonice sau profesionale.

Gemeni  

Luna Nouă se află în cea de-a șasea casă, a rutinei și a bunăstării, așa că este o oportunitate dulce de a intra în contact cu intuiția ta în legătură cu ceea ce ai nevoie zilnic pentru a te simți mai echilibrat.

Rac 

Această Lună Nouă ar putea marca un nou capitol interesant în viața ta amoroasă. Nu fi surprins dacă te miști într-o nouă direcție palpitantă cu partenerul sau cu persoana de care îţi place.

Citește continuarea pe Astrosens și previziunile pentru celelalte zodii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel