Lupte pentru putere la serviciu, pentru nativii dintr-o zodie. Astrolog DC News: Vreți să vă arătații mușchii

Adisa Codruț |
Data publicării:

Săptămâna 10-16 august 2020 va fi una complicată la locul de muncă pentru nativii dintr-o anumită zodie, dar și pentru cei care au ascendent în ea. 

„Luptele pentru putere de la locul de muncă sunt foarte serioase. Vreţi să vă arătaţii muşchii pentru că aveţi nevoie de mai multă independenţă. Vă descurcaţi destul de bine, dar aţi vrea să vă descurcaţi şi mai bine. Aveţi impresia că doar dacă sunteţi lăsaţi mai liberi cu siguranţă veţi avea rezultate mai bune. Însă, vedeţi voi, superiorii nu au aceeaşi părere şi va fi nevoie să negociaţi, să o duceţi la extreme, să vă pândiţi unul pe celălalt să faceţi un pas greşit”, a explicat astrologul Daniela Simulescu, pentru DC News. 

Despre ce zodie este vorba și ce efecte are conjuncția planelor inclusiv asupra celor cu ascendent în respectiva zodie, aflați pe DC News.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel