Managerul Spitalului Județean Târgoviște, amendat. Motivul

Adisa Codruț |
Data publicării:
Spitalul Județean Târgoviște  FOTO: Facebook Spitalul Județean Târgoviște
Spitalul Județean Târgoviște FOTO: Facebook Spitalul Județean Târgoviște

Directorul Spitalului Județean din Târgoviște a fost amendat după ce angajați ai unității au ieșit, în stradă, să se închine la moaște.

Reprezentanții Centrului Judeţean de Comunicare şi Informare Publică al judeţului Dâmboviţa anunţă, miercuri, 15 aprilie, că, după apariţia în spaţiul public a mai multor informaţii şi fotografii, s-a luat decizia amendării manageurlui Spitalului Județean din Târgoviște.

"Ca urmare a apariţiei în spaţiul public referitoare la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, DSP Dâmboviţa s-a autosesizat şi a sancţionat managerul unităţii sanitare cu o amendă în valoare de 20.000 lei, conform prevederilor HG 857/2011, pentru neaplicarea de către conducerea spitalului menţionat a măsurilor antiepidemice de prevenire şi răspândire a infecţiilor. În acelaşi timp, la nivelul instituţiilor MAI se efectuează verificări pentru identificarea persoanelor care nu au respectat prevederile ordonanţelor militare privind distanţarea socială, urmând a fi aplicate măsuri conform legislaţiei în vigoare", precizează Centrul Judeţean de Comunicare şi Informare Publică, conform Agerpres.

Până acum s-au dat circa 4.400 de sancțiuni pentru încălcarea ordonanțelor militare, în valoare de 7,1 milioane de lei.

Marți, Arhiepiscopia Târgoviştei a organizat în Târgoviște o procesiune cu moaştele Sfântului Nifon "pentru încetarea pandemiei" de coronavirus. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel