Managerul Spitalului Județean Târgoviște, amendat. Motivul

Adisa Codruț / 15 apr 2020 / 21:51
Spitalul Județean Târgoviște  FOTO: Facebook Spitalul Județean Târgoviște
Spitalul Județean Târgoviște FOTO: Facebook Spitalul Județean Târgoviște

Directorul Spitalului Județean din Târgoviște a fost amendat după ce angajați ai unității au ieșit, în stradă, să se închine la moaște.

Reprezentanții Centrului Judeţean de Comunicare şi Informare Publică al judeţului Dâmboviţa anunţă, miercuri, 15 aprilie, că, după apariţia în spaţiul public a mai multor informaţii şi fotografii, s-a luat decizia amendării manageurlui Spitalului Județean din Târgoviște.

"Ca urmare a apariţiei în spaţiul public referitoare la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, DSP Dâmboviţa s-a autosesizat şi a sancţionat managerul unităţii sanitare cu o amendă în valoare de 20.000 lei, conform prevederilor HG 857/2011, pentru neaplicarea de către conducerea spitalului menţionat a măsurilor antiepidemice de prevenire şi răspândire a infecţiilor. În acelaşi timp, la nivelul instituţiilor MAI se efectuează verificări pentru identificarea persoanelor care nu au respectat prevederile ordonanţelor militare privind distanţarea socială, urmând a fi aplicate măsuri conform legislaţiei în vigoare", precizează Centrul Judeţean de Comunicare şi Informare Publică, conform Agerpres.

Până acum s-au dat circa 4.400 de sancțiuni pentru încălcarea ordonanțelor militare, în valoare de 7,1 milioane de lei.

Marți, Arhiepiscopia Târgoviştei a organizat în Târgoviște o procesiune cu moaştele Sfântului Nifon "pentru încetarea pandemiei" de coronavirus. 

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.201
YesMy