Managerul Spitalului Județean Piatra Neamț: Toți pacienții sunt în siguranță

Florina Pop |
Data actualizării: | Data publicării:
Incendiu SJU Piatra Neamț
Incendiu SJU Piatra Neamț

Managerul Spitalului Județean Piatra Neamț, Lucian Micu, spune că s-a reușit evaluarea situației și incendiul a fost stins și că pacineții aflați în el ”sunt în siguranță”.

Managerul Spitalului Județean Piatra Neamț, Lucian Micu, spune că incendiul a afectat secția ATI și că acum ”toți pacienții sunt în siguranță”.

”Am reușit să evaluăm mai bine situația. Vestea bună este că incendiul a fost stins în totalitate. Nu a afectat decât secția ATI, etajul doi al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț. La momentul acesta, există 8 decedați în urma acestui incendiu. Un cadru medical -  medicul de gardă suferă arsuri pe 40% din corp - urmează a fi transferat la Iași. Ceilalți pacienți (n. r. din salonul alăturat celui unde a izbucnit incendiul) au fost transferați la UPU. Suntem în contact cu autoritățile centrale pentru transferul celorlalți pacienți la Iași. Celelalte secții ale spitalului județean nu au fost afectate. Toți pacienții sunt în siguranță”, a declarat managerul Spitalului Județean Piatra Neamț, potrivit digi24.

Întrebat dacă o candelă ar fi fost sursa incendiului, managerul spune că nu poate confirma informația: ”nu pot să confirm acest lucru. Trebuie să-i lăsăm pe cei de la ISU să stabilească cauza acestui incendiu”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel