Mara Banică e însărcinată: va avea al doilea copil la 45 de ani

Adisa Codruț |
Data publicării:
Mara Bănica. Foto: Facebook
Mara Bănica. Foto: Facebook

După ce a lipsit vâteva luni de pe micul ecran, jurnalistul Mara Bănică, în vârstă de 45 de ani, a dat vestea că în câteva luni va aduce pe lume al doilea copil.

„Știu că vă sunt datoare cu o serie de răspunsuri legate de „dispariția” mea de pe micul ecran. Am tot amânat acest moment, dintr-un motiv extrem de simplu, veți vedea”, a scris Mara Bănică, pe contul ei de Facebook. 

Imediat după asta a făcut anunțul

„Vestea cea mare, însă, este faptul ca eu și soțul meu vom deveni părinți, undeva peste cinci luni. O să avem șansa să povestim din toamnă despre asta, pe îndelete! Vă mulțumesc pentru că sunteți alături de mine!”, a scris Mara Bănică. 

Mara Bănică și iubitul ei s-au căsătorit în iunie, iar ea a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie de la eveniment. La nuntă a purtat o rochie lungă, roz pal, iar în mâini a ținut un buchet colorat cu flori. Mara Bănică a ales să nu poarte voal.

Numele soului ei însă nu a fost dezvăluit, nimeni nu știe cine este bărbatul, Mara Bănică dezvăluind doar că nu este persoană publică și nici nu vrea să fie. 
Jurnalista, care are 45 de ani (este născută la 21 noiembrie 1975), mai are un băiețel în vârstă de 11 ani pe nume Dima. 

Însărcinată la o vârstă la care cu greu mai poți concepe

La vârsta de 40 de ani, o femeie sănătoasă are doar 5% șanse de a rămâne însărcinată pe ciclu. În același timp, probabilitatea de avort spontan crește cu vârsta. Femeile însărcinată la 40 de ani au un risc de aproape 40% de a pierde sarcina. Comparați asta cu mai puțin de 15% pentru femeile la vârsta de 20 de ani.

După vârsta de 45 de ani, experții de la Colegiul American de Obstetrică și Ginecologie spun că a rămâne gravidă în mod natural este „puțin probabil pentru majoritatea femeilor".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel