Maratonul vaccinării. Efort colectiv pentru ca România să învingă pandemia. Florin Jinga și Cătălina Poiană, interviu la DC News

DCMedical Team / 29 mai 2021 / 13:29
EXCLUSIV
Peste o sută de mii de doze de vaccin au fost făcut în weekend. Foto: RoVaccinare / Facebook
Peste o sută de mii de doze de vaccin au fost făcut în weekend. Foto: RoVaccinare / Facebook

DC News și DC Medical au discutat cu persoanele implicate în acest efort logistic uriaș care urmărește imunizarea a mii de persoane.

Vă invităm să urmăriți un interviu despre maratonul vaccinării în care ne vor vobi despre această acțiune, atât Viorel Jinga, rector al Universităţii de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti, cât și Cătălina Poiană, președintele Colegiului Medicilor din Municipiul București (CMMB), dar și studenți implicați în eveniment.

Interviul va fi difuzat azi, începând cu ora 13:30, pa paginile de Facebook și canalele de Youtube ale DC Nedws, DC Medical și DC News RV

Amintim că peste 1.400 de voluntari participă în acest weekend la cea de a doua ediţie a "Maratonului Vaccinării" anti-COVID, organizat la Bucureşti, la Sala Palatului şi la Biblioteca Naţională.

Ediţia a II-a a "Maratonului Vaccinării" de la Bucureşti este organizată de Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" în parteneriat cu Colegiul Medicilor din Municipiul Bucureşti, Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România - Filiala Municipiului Bucureşti, Societatea Studenţilor la Medicină Bucureşti şi Societatea Multidisciplinară a Medicilor Rezidenţi, cu sprijinul Primăriei Capitalei, prin Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, al Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) şi al Societăţii Române de Anestezie şi Terapie Intensivă. 

 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy