Marea Britanie. Teste de anticorpi COVID-19, gratuite pentru populație.

Adisa Codruț |
Data publicării:
Test coronavirus    Foto: pexels.com
Test coronavirus Foto: pexels.com

Marea Britanie va achiziționa teste de anticorpi COVID-19, care vor fi oferite populației în mod gratuit. 

 

Joi, un purtător de cuvânt al premierului Boris Johnson, a precizat că testele vor fi gratuite, iar personalul medical va avea acces prioritar la acestea, relatează presa internațională.

Am convenit un acord cu privire la testarea anticorpilor? Răspunsul este da", le-a declarat oficialul britanic jurnaliştilor, adăugând că ministrul sănătăţii Matt Hancock va oferi mai multe detalii cu privire la acest subiect, scrie Agerpres. 

Testele de anticorpi - cunoscute şi sub denumirea de teste serologice - arată cine a fost infectat, deşi nu este încă clar dacă prezenţa anticorpilor la noul coronavirus, SARS-CoV-2, conferă imunitate permanentă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel