Mărturiile asistentei din Sibiu. Radu Țincu, medic ATI: nu poate să existe așa ceva

DCMedical Team / 09 Martie 2021 / 19:15
Dr Radu Țincu. Foto: DC Medical
Dr Radu Țincu. Foto: DC Medical

Medicul ATI Radu Țincu de la Spitalul Floreasca a făcut declarații despre mărturiile asistentei de la Spitalul Județean Sibiu.

Medicul ATI Radu Țincu de la Spitalul Floreasca din București a declarat că există protocoale stricte pentru sedarea și legarea pacienților. ”Trebuie să se dovedească aceste fapte menționate de această asistență sunt valide și reale. (...) E greu să credem că la Spitalul Județean din Sibiu există un grup de exterminare care lucrează împotriva pacienților. (...) Pot fi anumite erori ale unui medic sau ale unui asistent medical. Dar nu putem să considerăm că toată lumea realizează asemenea procedee de tortură împotriva pacienților lui.

(...) Imobilizarea în Terapie Intensivă se realizează pentru pacienții care devin auto-agresivi și își pot face rău. Este stipulat în legislația românească. Pacienții care devin agresivi cu personalul medical. Această contenție se realizează pe o perioada scurtă de timp. Se realizează cu dispozitive medicale speciale pentru contenție, concepute special pentru a nu produce leziuni pacientului. Nu poate să existe așa ceva”, potrivit Antena 3. 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy